Ramsay a walesi válogatott edzője lett

A Manchester United edzője, Eric Ramsay a 2024-es Eb-selejtezők márciusi kezdete előtt csatlakozott a walesi válogatott edzői stábjához.


Ramsay másodedzőként fog tevékenykedni a Sárkányoknál, míg ezzel egyidejűleg a klubnál továbbra is a felnőtt csapat melletti teendőit végzi.

 

Wales szövetségi kapitánya, Rob Page "az egyik legjobb fiatal edzőnek tartja" a 31 éves szakembert, akiről így nyilatkozott:

"Ez a változás lehetőséget nyit számunkra a sikereinkre való építkezésre azáltal, hogy az új játékosokat a megfelelő időben integrálhatjuk a keretünkbe."

 

"Remélhetőleg 12 hónapon belül egy új garnitúra játékossal képviselhetjük Wales-t a legmagasabb szinten."

 

 

Ramsay, aki a United menedzsere, Erik ten Hag közvetlen közelében tevékenykedik, "izgatott" amiatt a kínálkozó lehetőség miatt, hogy tudását a válogatott futball szintjén is próbára teheti.

 

"Llanfyllinben felnőve hihetetlenül nagy izgatottsággal tölt el, hogy csatlakozhatok a walesi válogatott kötelékébe" - mondta.

 

"Nagy izgatottság övezi a válogatottat az utóbbi időkben elért sikereik miatt, szóval ez nagyszerű pillanat számomra a csatlakozásra."

 

A Manchester Unitednél hiszik, hogy Ramsay számára pozitív ez a lehetőség, amely segíthet neki nemzetközi szinten is tapasztalatokat gyűjteni és megerősíteni elismertségét, mint az egyik legjobb fiatal edző.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!