Shaw: Lesz egy komoly eligazításunk

A Manchester United szélső védője, Luke Shaw őszintén értékelte a Liverpool elleni 7-0-s vereséget.


Az angol válogatott játékos elismerte, hogy a riválisunk elleni teljesítmény "elfogadhatatlan" volt az általa "kínosnak" nevezett második félidő után. 

 

Miután szerencsétlen módon került hátrányba a csapat a szünet előtt, senki sem számíthatott arra, ami ezután következett.

 

"Ott kint a pályán szégyelltem magam a játékosok nevében a szurkolók előtt, akik a helyszínen szurkoltak, vagy otthon a TV képernyő előtt" - mondta a MUTV-nek a lefújás után.

 

"Nézni azt a második félidőt... Csak bocsánatot tudok kérni ezért, nekünk, játékosoknak kell vállalnunk, ki kell mondjuk, hogy ez közel sem volt elég jó.”

 

"Ez teljesen elfogadhatatlan volt" - folytatta. "A játékunk minősége egyértelműen visszaesett, mióta megnyertük a Ligakupát, az elmúlt néhány mérkőzésen nem voltunk önmagunk - meg kell találnunk azokat a dolgokat, amelyeket korábban jól csináltunk és vissza kell hoznunk őket, mert ez nagyon fáj, és tényleg elfogadhatatlan, amit a második félidőben tettünk.”

 

"Nem mutattuk meg a karakterünket és mentalitásunkat. Nagy csapatként ide érkezve jobban kell teljesítenünk."

 

 

Shaw eltökélt szándéka, hogy ez a vereség ne tegye tönkre azt a - csapat által eddig elvégzett - kemény munkát, amivel eljutottunk oda, ahol jelenleg tartunk. 

 

“Tisztában kell lennünk azzal, hogy ez nem fogja megváltoztatni a teljes szezont, holnap lesz egy komoly eligazítás a meccsről, arról, hogy mi nem működött" - mondta. "Meg kell őriznünk a hitet, meg kell őriznünk a karakterünket és vissza kell hoznunk a személyiséget és a mentalitást, amiről tudjuk, hogy megvan, de ma hiányzott.” 

 

"Nem hagyhatjuk, hogy egy eredmény kisiklassa az egész szezonunkat, mert szerintem nagyon jó úton járunk és úgy gondolom, hogy ez egy újabb akadály, amin át kell lépnünk és mi, mint csapat, át is fogunk mászni ezen és pozitívan fogunk visszatérni csütörtök este [a Real Betis ellen]. Ebben biztos vagyok."

 

Balhátvédünk ugyanilyen szívesen üzent minden United-szurkolónak, akiknek tudja, hogy fájt a vasárnapi teljesítmény. 

 

"A meccs előtt arról beszéltünk, hogy mennyit jelent nekik és mennyit jelent nekünk. Csak bocsánatot tudok kérni a magam és a csapat nevében azért, ahogyan a második félidőben teljesítettünk, a hibákért, amiket elkövettünk.”

 

"A teljesítmény szégyenletes volt, ott voltam a pályán és ezt éreztem, szégyelltem magam a szurkolók miatt, akik a lelátón voltak, hogy ezt láthatták" - tette hozzá.

 

"Mostantól, a csütörtöki meccsel kezdve jóvá kell tennünk a dolgokat - remélhetőleg ott lesznek, hogy támogassanak minket és mi mindent beleadunk azon a meccsen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!