Ten Hag véleménye a Szentek elleni döntetlenről

Erik ten Hag játékosai szellemiségét dicsérte, miután a Manchester United csapata talpra tudott állni a Casemiro kiállítása miatti sokkból és újabb bajnoki ponttal erősítette meg helyét a legjobb 4 között.


A menedzser úgy érzete, hogy a Vörös Ördögök le tudták volna győzni a Southampont annak ellenére is, hogy Casemiro piros lapot kapott a 34. percben, a Carlos Alcaraz ellen elkövetett szerelése miatt és kijelentette, hogy sérelmezi, hogy csapata nem kapott büntetőt Marcus Rashford buktatásáért, vagy Bella-Kotchap kezezéséért.

 

Elismerés a csapatszellemnek

"Nagy dicséret a csapatnak, mert nagy karaktert mutattak. Amikor sokáig 10 a 11 ellen játszottunk megmutatták, hogy fizikailag és szellemileg is fittek. Remek teljesítmény volt a srácoktól és meg is nyerhették volna a meccset."

 

Kezezés! Büntető?

"Ó, határozottan. Nem kétséges. Nem értem, hogy a VAR miért nem avatkozott közbe, hiszen korábban megtették."

 

Casemiro piros lapja

"Casemiro több, mint 500 meccset játszott Európában. Soha nem volt piros lapja. És most mi ez? A Premier League-ben 20 meccs alatt 2 piros lapja van."

 

A brazil hiányának hatása

"Nem ez a probléma, ezzel tudunk foglalkozni. A probléma az, hogy a játékvezető befolyásolta a mérkőzést."

 

 

A piros lap nem volt jogos?

"Nem, elmondtam, ami gondolok. Ez pedig az, hogy a játékvezető befolyásolta a mérkőzést és két vitatott szituáció szankció nélkül maradt."

 

Felkészülés a következő meccsre

"Le kell nyugodnunk. Van néhány napunk a következő meccsünkig, a Real Betisig és a saját szemszögünkből fogjuk elemezni ezt a meccset. 11 és 10 játékossal is. De mindkettővel remekül védekeztünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!