Shaw: a Wembleyben játszani mindig különleges

A Manchester United ebben a szezonban másodszor is a Wembleybe jutott, miután vasárnap 3-1-re legyőzte a Fulhamet az FA-kupa negyeddöntőjében.


Bruno Fernandes duplája és Marcel Sabitzer első United-gólja elég volt ahhoz, hogy a Vörös Ördögök egygólos hátrányból fordítva legyőzzék a „Falusiakat” az Old Traffordon.

 

A mérkőzésen rengeteg villanás és akció volt, Shaw pedig izgatottan várta, hogy legyőzzék a Fulhamet és visszatérjenek Anglia nemzeti stadionjába a verseny elődöntőjébe, ahol a Brighton & Hove Albion vár rá.

 

"Mindig különleges a Wembleyben játszani” - mondta Luke a MUTV-nek a mérkőzés utáni interjújában.

 

"Amikor ott játszol a klubodért, tudod, hogy a megfelelő helyen vagy.”

 

"Nagyon nehéz meccs lesz a Brighton ellen. Nagyon kemény csapat, nem becsülhetjük le őket.”

 

"De hinnünk kell abban, hogy meg tudjuk nyerni ezt a sorozatot, az öltözőben most ezt érezzük."

 

 

A vasárnapi volt a második FA-kupa-mérkőzés, amelyen a Vörös Ördögök hátrányból fordítva 3-1-re nyertek, miután az ötödik fordulóban, a West Ham otthonában is így tettek. A győzelem ellenére Shaw úgy véli, hogy a Unitednek a jövőben jobb teljesítményt kell nyújtania a mérkőzéseken, ha sikeresek akarnak lenni.

 

"Azt hiszem, őszinték lehetünk, nem a mai volt a legjobb teljesítményünk" - mondta. "Azt hiszem, lehetett látni talán egy kis fáradtságot, hiányzott az intenzitás és az energia és azt hiszem, ez nagyon látszott, különösen az első 60 percben."

 

"Nem lehet semmit sem elvenni a Fulhamtől, de úgy gondolom, hogy ezeken a meccseken nem mindig az számít, hogyan teljesítesz. A legfontosabb a győzelem és a továbbjutás a következő fordulóba és ma ezt tettük."

 

A „Falusiak” elleni összecsapás volt az utolsó hazai mérkőzés, amit egy ideig látni fogunk, mivel sok játékosunk már elutazott nemzeti csapatához.

 

Luke - akit behívtak az angol válogatottba a közelgő Európa-bajnoki selejtezőkre - úgy véli, hogy a szünet ideális időpontban jött a United számára, lehetővé téve számunkra a felfrissülést.

 

"Szerintem jókor jött" - mondta. "Azt hiszem, a világbajnokság utáni időszak nagyon pozitív volt, trófeát nyertünk és még két sorozatban versenyben vagyunk, amiket meg is akarunk nyerni."

 

"Van még mit javítanunk, de a dolgok jól alakulnak, jó lesz most felfrissülni és készen állni a Newcastle elleni újabb mérkőzésre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!