Van Persie: Rashford küldetésen van

Robin van Persie, a Manchester United egykori kiválósága hiteles személy arra, hogy megítélje, hogyan teljesít Marcus Rashford a 2022/23-as idényben.


A holland úgy véli, hogy a saját nevelésű tehetség élete formájában van,és olyan örömmel játszik, ami a pályán mutatott teljesítményén is jól látható.

 

Az összes sorozatban 27 gólt szerzett ebben az idényben a United színeiben és a pályán is nyilvánvalóak a remek kapcsolatai, beleértve a játékmester Bruno Fernandessel való különleges viszonyát.

 

És van Persie-nek nincsenek kétségei afelől, hogy Rashford eltökélt, hogy további gólokat szerezzen és egyre jobb és jobb legyen.

 

"Igen, látszik rajta, hogy talán élete legjobb formáját hozza" - mondta van Persie Marcusról a klubmédiának adott exkluzív interjúban. "Ahogy játszik, nagyon fittnek tűnik. Nagyon koncentráltnak látom."

 

"Úgy tűnik, jól érzi magát. Most egy küldetésen van. Mindenki tudta már fiatal korától fogva - mert nagyon fiatalon tört be -, hogy milyen jó játékos - és persze még mindig az -, de most azt látod, hogy minden összeállt és ez részben rajta múlik, de az edzőnek és a csapattársainak is köszönhető."

 

"Ha megnézzük például azt a kapcsolatot, ami Fernandeshez fűzi, az valami egyedülálló. Csak néhány játékossal van ilyen kapcsolat a pályafutásod során. És ez most megvan neki. Olyan, mintha egyre erősebb lenne."

 

 

Rashford az FA-kupa negyeddöntőjében a Fulham elleni győzelem során szenvedett sérülést és kénytelen kihagyni az angol válogatott közelgő, Olaszország és Ukrajna elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseit.

 

Remélhetőleg azonban hamarosan újra fitt lesz és újabb dicsőségre vezeti a Vörös Ördögöket ebben a szezonban.

 

"Edzői szempontból nagyon szórakoztatónak tűnik egy olyan játékossal dolgozni, mint Rashford" - tette hozzá van Persie. "De ez mindkét irányba igaz. Biztos vagyok benne, hogy Rashford is nagyon boldog Erik [ten Hag] mellett."

 

"Látszik, hogy fejlődik, magabiztos szinte minden meccsen, ahol játszik, nem számít, ki ellen, tudod, hogy a legtöbb meccsen gólt fog lőni, vagy meghatározó lesz."

 

"Szurkolói szempontból is öröm nézni, mert ez az a Rashford, akit minden héten, vagy akár három-négy naponta szeretnénk látni, szóval rengeteg örömet okoz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!