Kihirdették március hónap játékosát

Bruno Fernandes lett a Manchester United márciusi “Hónap Játékosa”, akit ti, szurkolók választottatok meg.


A 28 éves játékos három gólt szerzett és egy asszisztot jegyzett a Vörös Ördögök színeiben a hónapban, miközben az FA-kupában és az Európa-ligában is továbbjutottunk.

 

Fernandes, aki ebben a szezonban több meccset játszott, mint bárki más a világ labdarúgásában, márciusban is folytatta sorozatát - Erik ten Hag már 19 egymást követő meccsen nevezte őt a kezdőcsapatba azóta, hogy a januári, Charlton Athletic elleni győzelmet eltiltás miatt kihagyta.

 

Bruno egyértelműen mindig a menedzser elsőszámú jelöltje a csapatlapon, a Unitedben betöltött fontosságát pedig hangsúlyozta, hogy ő kapta a legtöbb szavazatot, mellyel a szurkolók kedvenceit, Lisandro Martinezt és Marcus Rashfordot utasította maga mögé.

 

A szavazás azonban nagyon szoros volt, Bruno csak kevéssel előzte meg Rashfordot, aki zsinórban negyedik díját szerezte volna meg. A portugál 40 százalékot kapott, eggyel többet, mint elsőszámú góllövőnk, Martinez pedig 21 százalékot.

 

 

Ez a hetedik alkalom, hogy Fernandes elnyerte a díjat, mióta 2020 januárjában megérkezett a Sportingtól.

 

Ő a hatodik különböző játékos, aki ebben a szezonban megnyerte, megtörve ezzel Rashford sorozatát.

 

Természetesen a portugál zseni az első két klubnál töltött szezonjában az “Év Játékosa” is lett.

 

Bruno két márciusi találata a nemzetközi szünet előtti utolsó mérkőzésen született, amikor egy gólos hátrányból fordítva 3-1-re legyőztük a Fulhamet, és biztosítottuk helyünket az FA-kupa elődöntőjében.

 

A Real Betis elleni, 4-1-es hazai győzelemben is kulcsszerepet játszott, amikor Antonynak látványos gólpasszt adott, majd maga is betalált, és mindkét meccs után megérdemelten nyerte el a “Mérkőzés Embere” díjat.

 

Gratulálunk, Bruno!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!