Heaton sérüléssel bajlódik

A Manchester United néhány hétig nélkülözni kényszerül Tom Heatont, aki a válogatott szünet előtt összeszedett bokasérüléséből lábadozik.


A 36 éves játékos ebben a szezonban rendszeresen szerepelt a Vörös Ördögök meccskeretében és két fellépésén - a Charlton Athletic és a Nottingham Forest elleni Ligakupa-mérkőzéseken - még gólt sem kapott.

 

Heaton nem ült a kispadon a United legutóbbi mérkőzésen, a Fulham elleni 3-1-es FA-kupa-győzelem alkalmával március 19-én az Old Traffordon.
Ennek oka egy, a negyeddöntős meccs előtt Carringtonban elszenvedett sérülés volt, ami azt jelenti, hogy a United következő mérkőzésein sem állhat rendelkezésre.
 

"Igen, sajnos a Fulham-meccs előtti napon edzésen kificamodott a bokám" - erősítette meg Tom csütörtökön a klubsajtónak.


"Szerencsére nem túl súlyos, de azt hiszem, néhány hét kihagyást jelent. Valamikor áprilisban térhetek vissza, remélhetőleg valamikor a hónap derekán. Ez sajnos a munkánk része, egy kicsit szerencsétlen, de igen, megrándult a szalag. Még néhány napig ebben [a védőcipőben] vagyok, aztán remélem, hogy újra mozgásba lendülök."

 

 

Jack Butland - aki januárban érkezett a Crystal Palace-tól kölcsönbe a klubhoz - a Falusiak elleni győzelmünk során az első számú kapus David De Gea mögött leülhetett a kispadra.


De Gea az idei szezon 46 mérkőzéséből 42-t végigjátszott, Martin Dubravka - aki most visszatért következő ellenfelünkhöz, a Newcastle Unitedhez - pedig az Aston Villa és a Burnley elleni Ligakupa-győzelmek során őrizte a kaput.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!