Ten Hag: Shaw a legjobb balhátvéd az országban

Erik ten Hag úgy véli, hogy a Manchester United védője, Luke Shaw a "legjobb balhátvéd az Egyesült Királyságban.”


Shaw az idei szezonban a Vörös Ördögök egyik kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosa és a minap aláírta új szerződését, mellyel 2027. júniusáig az Old Traffordon marad, ami több mint egy évtizedet jelenthet a klubnál.

 

A középhátvédként és balhátvédként is bevethető Luke-ra bízta Erik, hogy alkalmazkodjon és ez jól sikerült neki.

 

A holland egy gól, hat assziszt és a Ligakupa-sikerhez való hozzájárulása után gyorsan megdicsérte a 27 éves játékost, aki szerinte "nagyszerű szezont" fut.

 

"Eddig nagyszerű szezont fut" - kezdte Erik. "Nagyszerűen fejlődik, szóval szerintem nagyon jó hír a Manchester United számára, hogy továbbra is a játékosunk marad."

 

"Szerintem ez mindent elárul, ő a legjobb baloldali hátvéd az Egyesült Királyságban. Ez az angol válogatottban is látható, ott is nagyon jól teljesít."

 

 

"Szóval nagyon örülünk, hogy meghosszabbította a szerződését, továbbra is velünk marad és velünk tart ebben a projektben és ezen az úton."

 

"Nagy ambícióink vannak, és szükségünk van Luke Shaw-ra, hogy beteljesítse ezeket az ambíciókat."

 

A klubmédiának adott exkluzív interjúban Luke ugyanolyan izgatottan nyilatkozott, mint menedzsere.

 

"Az én szemszögemből úgy gondolom, hogy a klub jó irányba halad és biztos vagyok benne, hogy ezt mindenki látja" - mondta a tapasztalt védő.

 

"Nagy ambícióim vannak, hogy itt maradjak és címeket nyerjek az új menedzserrel és az új elképzeléseivel. Nagyon várom már, hogy ez bekövetkezzen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!