Csapathírek a Sevilla meccs előtt

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere megerősítette, hogy a Spanyolországba utazott 21 fős keret mind a négy, sérülésből visszatérő tagja bevethető lesz csütörtökön.


Tyrell Malacia, Marcus Rashford, Marcel Sabitzer és Luke Shaw is ott volt az Andalúziába tartó gépen, de Ten Hag még nem döntött arról, hogy pontosan részt vesznek-e az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján.

 

A múlt heti, manchesteri első mérkőzést követően 2-2 az állás, és amennyiben a 90 perc alatt nem születik döntés, hosszabbításra és büntetőpárbajra kerülhet sor.

 

"Rendelkezésre állnak, ezért repültek a csapattal" - mondta Ten Hag a sevillai újságíróknak.

 

"Holnap hozom meg a döntést, ma edzettünk, meglátjuk, erre hogy reagálnak, aztán holnap döntünk.”

 

"Mindig azt akarod, hogy a játékosok fittek maradjanak, ez a cél - természetesen a fő cél, a győzelem mellett-."

 

A kvartett visszatérése komoly lökést jelent a Vörös Ördögöknek, akik a múlt hét óta három játékost is elveszítettek: Lisandro Martinez és Raphael Varane sérült, Bruno Fernandes pedig egymeccses eltiltását tölti.

 

 

Ten Hag bővebben is beszélt Rashford felépüléséről, miután 28 gólos csatárunk kihagyta az első mérkőzést, valamint a Nottingham Forest elleni győzelmet az Everton ellen elszenvedett ágyéksérülését követően.

 

Rashford szerda délelőtt a csapat edzett Carringtonban, a spanyolországi repülőút előtt, de egyéni munkát is végzett az edzőpályán.

 

"Volt egy edzése a csapattal, de előtte egyéni foglalkozáson is részt vett" - erősítette meg Erik.

 

Scott McTominay otthon maradt, mivel még a felépülésére koncentrál, míg Alejandro Garnacho, Tom Heaton és Donny van de Beek továbbra is sérült.

 

A házigazdáknál Gonzalo Montiel eltiltott, ezt leszámítva tejes kerettel vágnak neki a csütörtöki, nagy érdeklődésre számot tartó mérkőzésnek.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!