Hivatalos: A Real Madriddal vált teljessé a nyári túra programja

Az európai klubfutball két gigásza fog összecsapni a Texas állambeli Houstonban, amikor a Manchester United a Real Madriddal mérkőzik meg felkészülési mérkőzés keretében.


Az NRG Stadiumban, július 26-án rendezendő összecsapásra a Soccer Champions Tour keretében kerül majd sor, ahol 12 nap alatt 9 mérkőzést játszik majd a világ hat legnagyobb nevű csapata szerte az Egyesült Államok városaiban.

 

A Manchester United és a Real Madrid is hazájuk legsikeresebb csapatai, összesen 55 bajnoki címmel büszkélkedhetnek. A legutóbbi amerikai találkozójukra 2014-ben, 109 318 néző előtt a michigani Big House-ban került sor - ez azóta is a valaha volt legnagyobb nézőszám az országban futball mérkőzésen.

 

 

John Murtough: 

"Ez egy hatalmas mérkőzés lesz az amerikai szurkolóink számára, mert így lehetőségük lesz tapintható közelségből szemlélni a futball világ egyik legnagyobb párosítását. Houstonban legutóbb 2017-ben, egy Manchester City elleni derbin játszottunk nagy közönség előtt és tudom, hogy ez a mérkőzés legalább ugyanennyire népszerű lesz majd."

 

"Erik és csapata már nagyon várja, hogy az Egyesült Államokban, olyan első osztályú ellenfelek ellen készülhessenek az új szezonra, mint a Real Madrid. A játékosaink nagyon izgatottak azt illetően, hogy egy újabb top európai csapat ellen mérheti majd össze erejüket a 2023/24-es szezonra való felkészülés jegyében."

 

A Real Madriddal teljessé vált a United felkészülési túrájának listája. A program az alábbiak szerint alakul:

 

július 22. – Arsenal, MetLife Stadium, New Jersey
július 25. – Wrexham, Snapdragon Stadium, San Diego
július 26. – Real Madrid, NRG Stadium, Houston
július 30. – Borussia Dortmund, Allegiant Stadium, Las Vegas


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!