A Lyon ellen indul majd a nyári felkészülés

A Manchester United felkészülési mérkőzésen megmérkőzik a nyáron az Olympique Lyonnal is, amely helyszíne a skóciai Edinburgh lesz, ahova 13 év után térnek vissza ismét a Vörös Ördögök.


A július 19-én, a BT Murrayfielden rendezendő találkozó azon ritka alkalmak egyikének ígérkezik, amikor a skót rögbi ikonikus otthonában futball mérkőzést rendeznek.

 

A magas minőséget képviselő francia ellenfél értékes erőpróbát jelenthet majd a 2023/24-es szezonra való megfelelő felkészülés jegyében Erik ten Hag együttesének, akik Skóciából majd a négy állomásos Egyesült Államokbeli túrájukra utaznak.

 

A klub történetében ez lesz mindösszesen az ötödik alkalom, hogy szembe kerülnek majd az Olympique Lyonnal és az első azóta, hogy 2008-ban a legjobb 16 között 2-1-es összesítéssel búcsúztatták őket, amely után a Chelsea elleni moszkvai finálét is megnyerték a manchesteriek. Skóciában utoljára egy 2010-es, Rangers elleni Bajnokok Ligája csoportmeccsen járt a United.

 

 

John Murtough, a Manchester United sportigazgatója:

"Bár a klubnak erős történelmi kötődése van Skóciához, ez lesz az első mérkőzésünk a BT Murrayfielden és már nagyon várjuk, hogy a skót szurkolóink előtt egy ilyen magas színvonalú létesítményben léphessünk pályára."

 

"Ez egy fontos mérkőzés lesz a keretünk szempontjából a következő szezonra való felkészülésünk kezdetén. Azt reméljük, hogy a délután 3 órai meccs kezdés az iskolai szünet során Skócia és az Egyesült Királyság számos családjának ad majd lehetőséget a mérkőzésen való részvételre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!