Szavazz a “Sir Matt Busby Év Játékosa" jelöltjeire

Már lehet szavazni a Manchester United “Sir Matt Busby Év Játékosa” díjra.


A rangos elismerést az a játékos nyeri, aki a legtöbb szavazatot kapja, Erik ten Hag csapatából ugyanis a szurkolók választják ki a 2022/23-as szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosát.

 

A jelenlegi csapat minden olyan tagja, aki legalább egyszer pályára lépett a bajnokságban, szerepel a jelöltek listáján.

 

Ten Hag első szezonja máris visszahozta a Ligakupát az Old Traffordra, és azzal zárul, hogy a Vörös Ördögök június 3-án az FA-kupa döntőjében szerepelnek.

 

A United az Európa-liga negyeddöntőjébe is bejutott és továbbra is azért küzd, hogy a Premier League első négy helyezettje között végezzen, ami garantálná a Bajnokok Ligája-szereplést a 2023/24-es idényre.

 

A nyáron szerződtetett Antony, Casemiro, Christian Eriksen, Tyrell Malacia és Lisandro Martinez mind lenyűgözően teljesítettek első szezonjukban a klubnál, míg a tavalyi csapat több tagja is felvirágzott Erik irányítása alatt.

 

Marcus Rashford az eddigi legtöbb gólját szerezte egy szezonon belül a United mezében (eddig 29), míg Luke Shaw lenyűgözően helyettesítette a középhátvédeket, és a balhátvéd posztján is remek teljesítményt nyújtott.

 

A túloldalon Diogo Dalot és Aaron Wan-Bissaka is határozottnak tűnt a jobbhátvéd pozícióban, és az egész szezon során megosztoztak ezen a poszton.

 

 

Ez csak néhány példa a kiváló egyéni teljesítményekre egy figyelemre méltó szezonban, amely még további sikereket hozhat.

 

HOGYAN SZAVAZHATSZ

Szavazz a “Sir Matt Busby Év Játékosára” ezen a linken, bejelentkezést követően:

https://www.manutd.com/en/news/detail/vote-for-man-utd-player-of-the-year-for-the-2022-23-season

 

A győztest a május 29-én, hétfőn megrendezésre kerülő díjátadó estünkön jelentjük be.

 

Köszönjük a részvételt, és sok szerencsét minden játékosunknak!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!