Ten Hag: a nyár a fejlesztésről szól

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy véli, fontos nyár előtt állunk, és fejlesztésre van szükség, hogy szintet tudjunk lépni.


A holland a Manchester City elleni FA-kupa-döntőbeli vereséget követően a médiának nyilatkozva úgy vélte, hogy az idei és a következő szezon közötti átmenet kiemelkedően fontos időszak lesz, ha tovább akarunk lépni és versenyben akarunk maradni az első helyért.

 

"Szerintem most már nem a Manchester City az, akit meg kell verni, hét-nyolc komoly ellenfél van a Premier League-ben" - mondta.

 

"Elemeznünk kell a szezont és azt, hogy mit kell jobban csinálnunk, majd júliustól újra nekivágunk."

 

"A 2022/23-as sikereink elvárásokat támasztanak, de ennél jobban kell teljesítenünk, és a nyáron is fejlődnünk kell."

 

"Ez azt jelenti, hogy sokkal többet kell követelnünk a játékosoktól, ha úgy akarunk küzdeni, mint ma, és nemcsak küzdeni, hanem nyerni is akarunk."

 

Annak ellenére, hogy lemaradtunk a kupadupláról, büszkeségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba haladunk.

 

 

"Nem hiszem, hogy a mai nap alkalmas lenne a kritikára" - mondta a BBC Five Live-nak. "Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert ahogy ezen a meccsen, az egész szezonban is küzdöttek."

 

"Ragyogó szezont játszottak, úgyhogy ennél elégedettebb nem is lehetek."

 

Egy további interjúban hozzátette: "Azt hiszem, ma hangsúlyoznunk kell, hogy hatalmas előrelépést értünk el. Úgy gondolom, nem lehet többet várni annál, mint amit ebben a szezonban elértünk."

 

"A csapat, az egyének, az egész klub, az összekovácsolódás a szurkolókkal. Ez elképesztő."

 

Ten Hag legénysége legközelebb július 19-én, szerdán lép pályára, amikor a francia Olympique Lyon lesz az ellenfél a Murrayfield n Edinburgh-ban megrendezésre kerülő felkészülési mérkőzésen.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!