Tudtad, hogy Pele potencianövelőt is reklámozott?

Egy futball legenda, aki három világbajnoki címmel, a legtöbb gólt rúgott Guinness-rekordjával vált ismertté. A mindenki által ismert Pele, aki a tavalyi év végén, 82 éves korában hunyt el, és aki szakmai sikere mellett, egy másik fontos dologban is mecénás volt: a merevedési zavarok elleni gyógyszer első globálisnagykövete. Ez pedig nem mindennapi státusz! (X)


Pele szívesen adta a nevét különböző márkák reklámozásához

Pele 2002-ben kezdett dolgozni a Pfizer Pharmaceuticals-nál, hogy felhívja a figyelmet az erekciós diszfunkcióra. Reklámokban szerepelt, miközben a cég nevében bejárta a világot, előadásokat tartva. A viagra és kamagra termékek is akkoriban lettek népszerűek, amely nem csoda, hiszen férfiak százezreinek, ha nem millióinak beszélt a potenciális zavarok nehézségeiről. Bár a világsztár és a Pfizer cég közötti kapcsolat igencsak ellentmondásos volt, mivel a focista végig kiállt az az álláspontja mellett, miszerint soha nem kellett ilyen tablettákat használnia.

Akkor mi volt a célja?

Egyszerű: felhívni a figyelmet egy olyan „betegségre”, amely univerzális. Hiszen mindegy, hogy a világ mely pontján élünk, a potenciális problémák jelen vannak. Pele előadásai során arra ösztönözte a férfiakat, hogy legyenek nyitottak egy olyan téma irányába, amely tabunak számít, hiszen a kudarc élményével társul. Pedig igenis beszélni kell róla, és sikeresen leküzdhető!

Mi is az a merevedési zavar?

A merevedési zavar a 20. és 21. század betegsége, nem azért, mert a betegséget csak most fedezték fel, hanem azért, mert mára már nagyon jól ismertek a mechanizmusai, és számos terápiát fejlesztettek ki a leküzdéséhez. Számos fő oka van, amely végső soron ezt az erekciós zavart okozza, gyakorlatilag nincs egy bizonyos típusú merevedési zavar.

Az erekciós zavar stresszt okozhat, befolyásolhatja az önbizalmat és a párkapcsolatot. Ennek orvosi és/vagy pszichológiai okai is lehetnek.

Ne félj segítséget kérni!

Pele álláspontját alátámasztva nem kell elfogadni a merevedési zavart, van rá megoldás. A kamagra segít a szexuális teljesítmény javításában, úgy fejti ki hatását, hogy fokozza a pénisz véráramlását. Ez segít az erekció elérésében vagy fenntartásában. Mindegy, hogy milyen változatban, az eredmény ugyanaz: erős erekció elérése a lehető leghosszabb ideig, hogy mindkét partner teljes mértékben elégedett legyen.


(X)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!