Martinez: A szurkolók szenvedélye győzelmeket ér

Lisandro Martinez szenvedélyes labdarúgó, így hálás, hogy ezt a Manchester United szurkolói is viszonozzák.


Az argentin válogatott játékos elégedetten tekinthet vissza első szezonjára a klubnál, még akkor is, ha azt a Sevilla elleni Európa-liga mérkőzésen elszenvedett sérülése megszakította.

 

Miután Erik ten Hag menedzsert követte az Ajaxtól az Old Traffordra, a középső védő bizonyította kvalitásait a Premier League-ben, és természetesen a világbajnokságot is megnyerte hazájával.

 

A klubsajtóval folytatott exkluzív beszélgetés alkalmával, amelynek során mélyebben megismerhettük a "Mészáros" személyiségét, vázolta a benne égő tüzet, amely táplálja ambícióit a játék során.

 

"Nagyon is érzem a szurkolók szeretetét" - mondta Martinez nemrég Carringtonban. "Én is nagyon sok szeretetet érzek irántuk."

 

"Nagyon szeretem ezt a kapcsolatot, mert nagyon fontos. Néha ez a támogatás, ez a tűz nyer meccseket. Látod, ahogy a stadion lángol. Ez is része ennek a kapcsolatnak."

 

Martinez elismeri, hogy mindent belead a pályán, hogy megpróbálja elérni a csapat céljait.

 

 

"Hogy őszinte legyek, a futball az életem nagy része" - tette hozzá. "A futballért élek. Igen, imádom a futballt. Mindent megteszek érte."

 

"Ahogy már sok interjúban mondtam korábban, a futball az életem. Harcolnod kell érte. Küzdened kell, mint az ételért. A játékban, ha valaki elveszi az ételedet, harcolnod kell. Nem adhatod meg magad könnyen nekik."

 

Licha összesen 45 alkalommal lépett pályára a Unitednél töltött első szezonjában. Amellett, hogy tagja volt a Ligakupa-győztes csapatnak, számos emlékezetes pillanata volt, köztük eddigi egyetlen gólja, egy okos fejesgólt az Arsenal elleni bajnoki mérkőzésen.

 

A védő harmadik lett a „Sir Matt Busby Év Játékosa” díj szavazásán, annak ellenére, hogy a felkészülési időszakban hiányzott, a 2023/24-es szezonban viszont igyekszik időben visszatérni a pályára.

 

"Nos, nagyon élvezem [ezt]" - mondta a Manchesterben töltött időről. "Minden napot élvezek itt - az edzésen, az öltözőben, a meccseken, az Old Traffordon. Azt hiszem, nagyon élvezem."

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ahogy mondtam, élvezem. Azt hiszem, ez egy nagy álom, hogy itt lehetek és nagyon boldog vagyok."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!