Ten Hag reakciója a Dortmund elleni vereségre

Erik ten Hag vegyes érzésekkel nyilatkozott, és azt mondta, nincsenek kifogások, miután a Manchester United a Borussia Dortmund elleni 3-2-es vereséggel zárta a 2023-as túrát az Egyesült Államokban.


Diogo Dalot és Antony is betalált, de a Vörös Ördögök vereséget szenvedtek a német csapattól a Las Vegas-i Allegiant Stadionban.

 

A menedzser a meccs után Zarah Connollyval, Danny Webberrel és Andy Cole-lal beszélgetett, és őszinte értékelést adott...

 

GYENGE VÉGJÁTÉK

"Két részre bontom - az első óra jó volt, jól teljesítettünk, csapatként játszottunk, sok dinamikus, jó pressinggel, szóval nagyon élvezetes volt látni. Ezt akartam mondani a csapatnak a félidőben, aztán hirtelen két gólt kaptak, és ezek tényleg eladott labdák voltak. Szóval ez már bosszantó volt, de az utolsó fél óra rossz volt, gyenge teljesítmény volt. Egyáltalán nem tartottuk be a szabályokat, sem a presszingben, sem az építkezésben, sem a támadásban, így végül 11 egyéniség volt a pályán, és ez egyáltalán nem volt jó."

 

A TÚRA HASZNOS VOLT ÖSSZESSÉGÉBEN

"Azt hiszem, igen a túra hasznos volt a csapat számára. Ugyanezt mondtam nekik is, szerintem jó túra volt, de jó teljesítményt akartunk nyújtani, és csak 60 percet láttam, amivel elégedett voltam, a kapott gólokkal nem, nagyon gyermetegek voltak. Az elsőt nagyon rosszul védekeztük le, a másodiknál pedig nagyon rosszul építkeztük, és ez nem vall ránk. Meg kell tartanunk az irányítást és a labdát, szóval ez nem történhet meg, ez megbocsáthatatlan, még akkor is, ha ez egy barátságos meccs."

 

OMARI FORSON SZÁMÁRA  EZ A TANULÁSI FOLYAMAT RÉSZE?

"Szerintem igen. Ha van VAR, akkor kiállították volna. Jó meccset játszott, az ellenfél pedig bosszankodott rajta, szóval ez a tanulság, nem szabad a saját kezébe venni a dolgokat. Nem lehetsz te a bíró, neked futballoznod kell, meg kell verned az ellenfeledet, ez a legjobb reakció játékosként."

 

TELJESÍTENÜNK KELL, NEM SZÁMÍT, MI TÖRTÉNIK

"Nincsenek kifogások, teljesítenünk kell, nem számít, mi történik, aztán könyörtelennek kell lennünk és meccseket kell nyernünk, mert mi vagyunk a Man United, és a szurkolók győzelmeket várnak tőlünk."

 

VISSZA KELL TÉRNÜNK A SZÍNVONALHOZ

"Először természetesen haza kell térnünk, aztán van egy szabadnapunk. De azt is látjátok az utolsó fél óra után, hogy vissza kell térnünk a csapattal a standardokhoz, és vissza kell térnünk a mintákhoz, hogy mi kell ahhoz, hogy jól kezdjük a bajnokságot. Hétvégén két meccsünk lesz, aztán még több mint egy hetünk van arra, hogy felkészüljünk a szezon első mérkőzésére."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!