Onana: Sokat követelek a csapattársaimtól

Miután a Manchester United 3-2-es vereséget szenvedett a Borussia Dortmundtól, a Vörös Ördögök kapusa, Andre Onana kifejtette, hogy minden egyes csapattársától ugyanazt a szintet várja el.


Erik ten Hag együttese a Bundesliga-csapat elleni szoros vereséggel zárta a 2023-as amerikai túrát, bár Diogo Dalot és Antony is a hálóba talált ezen az izgalmas találkozón.

 

Onana - aki a második félidőben játszott, miután a szünetben váltotta Tom Heatont - a Unitedben mindössze másodszor lépett pályára, és hangsúlyozta, hogy az elkötelezettség és a koncentráció szintjét, amit a játékostársaitól elvár, az egész csapatban meg kell találni.

 

"Sokat követelek a csapattársaimtól, mert ők is sokat követelnek tőlem, bíznak bennem'' - mondta a nevadai meccs után az MUTV-nek.

 

''Sok labdát játszanak vissza nekem, ezért bizalmat kell adnom nekik, és azt akarom, hogy a játékostársaim is bizalmat adjanak nekem."

 

''Sokat követelek, és sokat fogok követelni tőlük, mert nagyszerű játékosok. Most számomra nagy megtiszteltetés, hogy ezekkel a védőkkel játszhatok."

 

''[Lisandro] Martinez, Harry [Maguire] nagyszerű dolgokat művelnek. Fontos játékosok a klub számára. Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, és velük együtt játszani nagyszerű dolog."

 

Erik kihasználta a lehetőséget a nyáron, hogy a legtöbb játékosának megfelelő játékidőt adjon a pályán, összesen 22 játékost vetett be a 90 perc alatt az Allegiant Stadionban Edin Terzic csapata ellen.

 

 

Onana a második félidőben Harry Maguirenek adott heves utasításokat, de később elismerte, hogy az ilyen típusú interakciók nyilvánvalóan a játék szerves részét képezik, és elmondta, hogy a tapasztalt védővel való kapcsolata máris jól alakul.

 

''Próbálok sokat beszélni neki, mert tudom, hogy jó játékos, ő a csapat egyik kapitánya'' - kezdte Andre, amikor az angol válogatottról beszélt.

 

''Ez nagy dolog, és jól bánik a labdával, szóval sokat követelnék tőle is, ő egy jó, nagyszerű srác. Jó a kapcsolatom vele. Nekem is és neki is készen kell állni, és megbeszéltem vele, hogy amikor a kapuban vagyok, mindenkitől sokat követelek."

 

"Magammal kezdem, mert úgy gondolom, hogy együtt élünk meg mindent, és hibák is lesznek majd'' - tette hozzá. ''Nem kell félnünk a hibáktól, mert ez az élet része, és tanulunk kell belőlük."

 

''Szóval nagyon kritikusnak kell lennünk magunkkal szemben. És ha címeket akarunk nyerni, sokat kell követelnünk. Számomra pedig nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok ezekkel a srácokkal, Harry egy top srác és egy fantasztikus játékos. Tovább fogunk lépni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!