Erik élvezte a hétvégét

Erik ten Hag úgy véli, "jó hétvége" volt a Manchester United számára, hiszen az Athletic Bilbao elleni, utolsó pillanatban elért 1-1-es döntetlen Dublinban a szombati, Lens elleni, 3-1-es otthoni győzelem után született.


A United mindkét mérkőzésen hátrányból fordított, és a holland menedzser szerint ez a tartás jó előjel a Premier League-szezon kezdete előtt. Írországban sokat változott a felállás a Lens elleni, előző napihoz képest, csak Jadon Sancho és Omari Forson szerepelt mindkét mérkőzésen.

 

Aitor Paredest a 67. percben küldték le a La Liga-csapatból, és Ten Hag örült annak is, hogy csapata lehetőséget kapott arra, hogy formába hozza és tesztelje magát, amikor 10 ember ellen kell feltörni a védekezést.

 

SOHA NE ADD FEL

"Nem adjuk fel. A végsőkig harcolunk. Végül megszereztük az egyenlítő gólt, és úgy gondolom, hogy jogos volt. Jó eredményt akartunk elérni, hogy jól zárjuk az előszezont. Egy buta gólt kaptunk és hátrányba kerültünk. Ez egy adok-kapok volt, de csapatként karaktert mutattunk, és ez az, amire szükségünk van a szezonban."

 

TÍZ ELLEN JÁTSZVA

"Jó gyakorlat volt, azt mondanám. Amikor az előszezonban lehetőséged van rá, akkor élned kell vele, hogy tíz ember ellen játszol. Hármat állítottunk hátra, és Noam [Emeran] személyében egy extra támadójátékost használtunk. Célzottan mentünk előre, és ebből néhány jó lehetőséget alakítottunk ki."

 

 

JÓ A FIATALOKNAK

"Megérdemlik, különben nem állítanánk őket csatasorba. Természetesen, amikor elkezdjük az előszezont, lehetőséget kell adnunk nekik, de aztán élniük kell vele. Bátrak, és ez az, amit szeretek. Legyenek bátrak, focizzanak és mutassák meg magukat. Ha az első csapatban akarsz játszani, felelősséget kell vállalnod a labdabirtoklásban és azon kívül is, és ezek a srácok ezt teszik. Elégedett vagyok a fejlődésükkel. Az ilyen meccsek, mint ez, a Dortmund, vagy a Wrexham elleni nagyon értékes a fiatal játékosok fejlődése szempontjából. Ezekből a meccsekből sokat tanulnak és fejlődnek."

 

EGY ÉRTÉKES HÉTVÉGE

"Egy hétvége alatt kétszer is hátrányba kerültünk, de látod, hogy ennek a csapatnak van karaktere, és ez az, amire egy szezonban is szükséged van. Néha padlóra kerülsz, és akkor rugalmasságot kell mutatnod, és különösen az ilyen pillanatokban van szükséged elszántságra. Ezt mutattuk meg ezen a hétvégén, ez egy jó hétvége volt számunkra. Tegnap úgy gondoltam, hogy nagyon jó szintet értünk el, ma is nagyon jó periódusokat láttam. Szerintem a meccs eleje is nagyon jó volt, és gólt kellett volna szereznünk, hogy előnyben legyünk, mert Jadon Sanchonak nagy lehetősége volt. Utána is voltak jó pillanataink, és hülyeségből kaptuk a gólt, de ahogy mondtam, végül visszajöttünk, szóval ez egy jó hétvége volt számunkra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!