Elhalasztja a Greenwooddal kapcsolatos döntését a United

A Manchester Unitednél legkésőbb hétfőig szerettek volna pontot tenni a Mason Greenwood jövőjével kapcsolatos kérdés végére, ám ezt most újra elhalasztották.


A Vörös Ördögök azért nem tudták megtenni a régóta várt bejelentésüket a saját nevelésű játékos ügyében, mert tovább folytatják a kulcsfontosságú érintettekkel való egyeztetéseket, illetve szeretnének a klub női csapatának azon játékosait is bevonni a folyamatba, akik jelenleg a világbajnokságon szerepelnek.

 

Az angol válogatottban három United játékos, Mary Earps, Ella Toone és Katie Zelem továbbra is érdekelt az Ausztráliában és Új-Zélandon megrendezésre kerülő világeseményen, ez pedig nagy hatással van a döntés elhalasztására. Anglia szombaton negyeddöntőt játszik és amennyiben továbbjutnak, úgy a manchesteri játékosok legalább az augusztus 19-20-i hétvégéig távol lesznek klubjuktól. 

 

 

A Manchester Unitednél szerették volna döntésüket a hétfői, Wolves elleni szezon nyitó Premier League mérkőzésükig nyilvánosságra hozni, de úgy tudni, hogy a klub igazgatóságában szeretnének inkább korrekt döntést hozni, sem mint a korábban saját maguk által kitűzött határidőhöz ragaszkodni. 

 

A Unitednél egyeztetéseket folytatnak a főbb szponzorokkal, a szurkolókkal és a szakmai stábbal is, akik véleményét a szurkolói tanácsadói testületen keresztül gyűjtik össze.


The Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!