Hivatalos közlemény Mason Greenwood kapcsán

Miután 2023 februárjában minden vádpontot ejtettek Mason Greenwooddal szemben, a Manchester United teljeskörű vizsgálatot folytatott le az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban.


Mindezt a bizonyítékok és a kontextus olyan átfogó megismerése mellett tették, amely a nyilvánosság számára nem ismert, emellett pedig számtalan olyan személyt hallgattak meg, akik közvetlenül érintettek voltak vagy nagyon jól ismerik az ügyet.

 

A folyamat során az állítólagos áldozat jólléte és perspektívája központi szerepet töltött be és tiszteletben tartjuk az élethosszig tartó anonimitáshoz való jogát. 

 

A vizsgálat tényfeltáró szakasza mostanra lezárult és a Mason jövőjével kapcsolatos döntés utolsó fázisában járunk.

 

 

A médiában megjelent spekulációkkal ellentétben még nem született meg a döntés és jelenleg is intenzív belső mérlegelés folyik ezzel kapcsolatban. Az ezzel kapcsolatos minden felelősség az ügyvezető igazgatót terheli.

 

Amint megszületett, a döntést kommunikálni fogjuk, illetve közöljük majd a klub belső és külső érdekcsoportjaival is.

 

Ez egy nehéz ügy volt mindenkinek, aki kapcsolatban áll a Manchester Uniteddel és megértjük azokat az erős véleményeket, amiket a bizonyítékok részletes ismerete kiváltott a közvéleményben. Türelmet kérünk, amíg az óvatosan végig vitt folyamatunk utolsó állomásán dolgozunk.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!