Hivatalos közlemény Mason Greenwood kapcsán

A Manchester United befejezte belső vizsgálatát a Mason Greenwooddal kapcsolatos állítások tekintetében.


A folyamat 2023 februárjában kezdődött, amikor minden Masonnel kapcsolatos vádat ejtettek. Ez idő alatt végig figyelembe vettük az állítólagos áldozat kívánságait, jogait és nézpontját, karöltve a klub értékeivel, normáival, emellett pedig igyekeztünk a lehető legtöbb információt összegyűjteni a teljes kép megismeréséhez. Ehhez kellő érzékenységgel és elővigyázatossággal kellett eljárnunk, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékokat ne a nyilvánosság előtt gyűjtsük be, különösen azok érdekében, akiknek mélyebb ismeretei vannak az ügyről.

 

A rendelkezésünkre álló bizonyítékok alapján arra jutottunk, hogy az online posztolt anyagok nem biztosítanak teljeskörű képet arról, hogy Mason nem követte el azokat a cselekményeket, amelyekkel eredetileg vádolták. Ennek értelmében, ahogyan arról Mason saját maga is be fog számolni a mai napon, hibákat követett el, amelyekért vállalni fogja a felelősséget.

 

Minden, a vizsgálatban részvevő, köztük Mason is, felismerte, hogy milyen nehézségeket jelentene az, ha folytatná karrierét a Manchester Unitednél. Ezért közösen abban állapodtunk meg, hogy a legmegfelelőbb döntés számára, ha mindezt az Old Traffordtól távol teszi meg, mi pedig együtt fogunk működni Masonnel, hogy ebben segítsük.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!