Bayern München 4-3 Manchester United

Bár lőtt három gólt a United, újabb gyenge teljesítménye újabb vereséghez vezetett, ezúttal Münchenben kapott négyet a csapat.


Megkezdte szereplését Erik ten Hag csapata a Bajnokok Ligájában ma este egy igen felforgatott kezdőcsapattal a sok sérülés miatt.

 

A 4. percben álmos hazai védelem közé tört be Eriksen, laposan gurított a túloldalra, Pellistri elől Davies mentett, a labda visszakerült Eriksen elé, a dán kapura lőtt, Ulreich hárított nagyot.

 

Nem lehetett azt mondani, hogy a németek fölényben játszottak volna az első 15 perc során, Onanának semmi dolga nem akadt, a hazaiak nagyon pontatlanul fociztak.

 

Kezdett éledezni a Bayern, szögletekig jutottak el, majd a 22. percben Musiala kapott remek átadást, de Martinez hatalmasat szerelt a kaputól 18 méterre.

 

A 26. percben Laimer tört be a büntetőterületre, beadását Casemiro tisztázta a kapunk elől.

 

Semmiből jött a hazai vezetés. Sane passzolta fel a labdát Kane-nek, aki visszagurított neki, Sane pedig 19 méterről kapura lőtt. Fpgható próbálkozás volt, de Onana sajnos potyázott egy nagyot.

 

Négy perccel később már kettővel vezetett a Bayern. Dalot nem tudta megállítani emberét, Gnabry kapott labdát a tizenhatoson belül, ahol teljesen üresen volt, neki pedig ez nem volt nehéz feladat, kilőtte a hosszú alsót.

 

A 34. percben szépíthetett volna a United, Casemiro lapos középre lövéséről azonban mindenki lemaradt, így maradt a 2-0.

 

A vendégek nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak, a kapott gólok után nem tudtak változtatni, semmi veszélyt nem jelentettek a müncheni kapura.

 

A félidő utolsó perce majdnem gólt hozott, Sane tört befelé, tekerése centikkel suhant el a kapufa mellett.

 

Nem hozott meglepetést ez a 45 perc sem sajnos, a Vörös Ördögök teljesítménye továbbra is nagyon gyenge egyénileg és csapatként is.

 

Három perc alatt szépített a United! Rashford a tizenhatoson belül Hojlundnak passzolt, aki 11 méterről a kapuba lőtt, 2-1.

 

A következő percben kontrázott a Bayern, Musiala lövése megpattant Dalot lábán, a labda szerencsére elkerülte a kaput.

 

A manchesteri tizenhatoson belül Upamecano fejese Eriksen kezén pattant meg, a játékvezető visszanézte az esetet és büntetőt ítélt. Kane állt a labda mögé és kíméletlenül kilőtte a jobb alsó sarkot, 3-1.

 

Két perccel később a kapufa mentette meg a vendégeket, Sane közeli kísérlete pattant ki.

 

A 62. percben sokadik alkalommal robogtak el Casemiro mellett a középpályán, Musiala tálalt Kane elé, Onana ezúttal hárított.

 

Nagyon nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a Bayern magabiztosan játszott, a United pedig csak loholt a labda után, a hazaik könnyedén mentek át a manchesteri középpályán.

 

A 78. percben Choupo-Moting átlövését védte nagyszerűen Onana, szöglettel jöhettek Kane-ék.

 

Sane csinált bolondot Dalot-ból, Coman elé került a labda, aki lőtt, Onana ismét védett.

 

Choupo-Moting nagyon szeretett volna betalálni, de a 83. percben leadott lövését biztosan védte Onana.

 

A 88. percben a semmiből jött egy manchesteri gól. Gyors passzok végén Casemiro esett le a tizenhatoson belül, majd fektében lőtte el a labdát, ami a jobb alsó sarokban kötött ki.

 

A 91. percben Fernandes végezhetett el szabadrúgást, beadását azonban kifejelte a müncheni védelem. Még ebben a percben Müller lőtt kapufát, majd pillanatokkal később a csereként beálló Tel elé került a labda, amit a léc alá helyezett, 4-2.

 

A 95. percben Fernandes lövésébe beleért Casemiro, a labda pedig a hálóban kötött ki, 4-3.

 

Ez lett a végeredmény. Ha valaki csak az eredményt látja, azt gondolhatja, egyenrangú ellenfele volt a németeknek a United, de sajnos ez nem így volt.

 

 

Bajnokok Ligája csoportkör, 1. forduló
Bayern München 4-3 Manchester United
Allianz Arena

 

Vezette: Glenn Nyberg

 

Bayern: Ulreich - Laimer, Upamecano, Kim, Davies - Kimmich, Goretzka - Sane(Tel 87.), Musiala(Choupo-Moting 75.), Gnabry(Coman 63.) - Kane(Müller 87.)
Nem használt cserék: Peretz, Schmitt, Mazraoui, Sarr, Kratzig

 

United: Onana - Dalot, Lindelöf, Martinez, Reguilon - Casemiro, Eriksen(McTominay 69.) - Pellistri(Garnacho 81.), Fernandes, Rashford - Hojlund(Martial 81.)
Nem használt cserék: Bayindir, Heaton, Vitek, Evans, Gore, Forson, Hannibal

 

Gólszerző: Sane 28', Gnabry 32', Kane 54' (11-es), Tel 92' illetve Hojlund 49', Casemiro 88', 95'

 

Sárga lap: Goretzka illetve Martinez


 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!