Bruno nem keres kifogásokat

Bruno Fernandes nem akar mentegetőzni a Manchester United Bayern München elleni 4-3-as veresége miatt.


Lehet, hogy a Vörös Ördögök elvesztették a Bajnokok Ligája-nyitányt, de a kapitány megjegyezte, hogy a Bayern rekordot döntöget a sorozat csoportkörében, és az Old Traffordon még fogadjuk őket az utolsó fordulóban.

 

Egyértelmű, hogy kulcsfontosságú pillanatokban kaptak gólokat Erik ten Hag legényei, akik ragyogóan kezdték és fejezték be a mérkőzést, de hazai pályáján nehezen tudták megfékezni a Bundesliga-óriást.

 

Sok szó esett arról, hogy Aaron Wan-Bissaka és Harry Maguire sérültlistára kerülésével szinte egy egész csapatot össze lehetne állítani a müncheni túráról hiányzó játékosokból, így három kapust is neveztek a kispadra.

 

"Nem kell a sérült játékosokra fognunk" - mondta Bruno a TNT Sportsnak. "Elég játékosunk van ahhoz, hogy megfelelő választ adjunk a pályán. Természetesen mindenkit fittnek akarunk látni, minél több játékost, és tudjuk, hogy van néhány fontos játékosunk, aki sérült, de ez nem kifogás arra, hogy ne nyerjünk meccseket."

 

A kapitány úgy érzi, hogy a vereséget nehéz megemészteni, még akkor is, ha még bőven van idő arra, hogy elegendő pontot gyűjtsenek ahhoz, hogy kvalifikálják magukat a kieséses szakaszba.

 

 

"Nyilvánvalóan nagyon nehéz ezt elfogadni" - mondta. "Tudtuk, hogy nehéz lesz a Bayern ellen játszani. Tudtuk, hogy ők egy nagyszerű csapat. Ha ennyi teret és időt adsz nekik, akkor azt meg fogják büntetni. Kezdjük a meccset, aztán egy-, majd kétgólos hátrányba kerülünk. A második félidőben visszajöttünk 2-1-re, de kaptunk egy gyors gólt. Ismét visszajöttünk 3-2-re, és megint kaptunk egy gólt."

 

"Összességében meccsben maradtunk, de egy kicsit jobban is megnehezíthettük volna a dolgukat, kicsit türelmesebbnek kellet volna lennünk a labdával. Sok jó dolgot kihoztunk a meccsből, de ez nem volt elég ahhoz, hogy meg is nyerjük azt."

 

Fernandes-t megkérték, hogy fejtse ki, milyen taktikát próbáltak alkalmazni Erik ten Hagék az Allianz Arénában, ahol Facundo Pellistri Scott McTominay helyett került a csapatba, ami az egyetlen változtatás volt a Brighton elleni mérkőzéshez képest.

 

"Meg akartuk tartani a labdát" - válaszolta. "Tudtuk, hogy a Bayern az első percekben magasan fog nyomni. Amikor otthon játszanak, mindig ilyenek. Megpróbáltuk a labdát megtartani, és olyan helyeket találni, ahol veszélyt teremthetünk. Az elején volt egy nagy lehetőségünk, 1-0-ra vezethettünk volna, de nem sikerült gólt szereznünk. Utána a Bayernnek megvolt a lehetősége, és gólt lőttek."

 

"A Bayern ellen mindig nehéz hátrányból felállni. Tudjuk, hogy milyen kemények és erősek. Összességében jó dolgokat csináltunk, de még mindig sok mindenben kell javulnunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!