Blackburn U21 - Manchester United U21 2-5

A Manchester United U21-es csapata szombat délben meggyőző, 5-2-es győzelmet aratott a Blackburn Rovers felett a Premier League 2-ben.


A Vörös Ördögök 11 perc után már vezettek Mateo Mejia jóvoltából, akinek alacsony keresztlabdáját a Rovers játékosa, Patrick Gamble véletlenül a saját hálójába csavarta, de a hazaiak 10 perccel a félidő előtt Brandon Powell révén kiegyenlítették az állást..

 

Shola Shoretire azonban azonnal visszavette a vezetést csapatának, próbálkozása a hazaiak kapujának bal alsó sarkában kötött ki, de sajnos a hazaiak másodszor is egyenlítettek, amikor Tom Atchenson közelről talált a kapuba.

 

A második félidőben a United ellépett ellenfelüktől és egy óra elteltével vissza is szerezte a vezetést, amikor Dan Gore ügyesen kicselezett néhány Blackburn játékost, majd a támadás befejezésnél is magabiztos maradt. Pillanatokkal azután, hogy a kapufát találta el - a United a mérkőzés folyamán háromszor is eltalálta a kapufát - Omari Forson egy okos lövéssel megduplázta a vendégek előnyét.

 

Joe Hugill a mérkőzés vége előtt 10 perccel büntetőből volt eredményes, ami a végeredményt is jelentette, Mejiával szemben szabálytalankodtak a büntetőterületen belül.

 

Ezzel a csapat feljebb kúszott a tabellán a 14-én helyre és legközelebb a Fulham együttesével mérkőzik meg vendégként október 27-én este 20:00 órakor a Motspur Parkban.

 

Összefoglaló:

United: Vitek. Kingdon, Aljofree, Bennett (Kambwala 61), Murray (Collyer 61), Oyedele (Williams 61), Mejia, Gore, Hugill, Shoretire (Scanlon 84), Forson.

Nem használt cserék: Mee.

Gólok: Powell 35, Atcheson 45+1 | Gamble (og) 11, Shoretire 38, Gore 68, Forson 76, Hugill 79. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!