Ten Hag: Nincsenek második esélyek a Unitednek

Erik ten Hag szerint "nincsenek második esélyek" a Manchester United számára a Ligakupában, amikor a Vörös Ördögök szerdán este címvédőként a Newcastle United ellen folytatják szereplésüket.


A februárban, a Wembley-ben elhódított trófeát érő fináléban éppen a Szarkákat sikerült legyőzni a manchesterieknek, de Eddie Howe legénysége az Old Traffordon rendezendő összecsapást megelőzően megelőzik a hazaiakat a bajnoki tabellán.

 

Emellett az észak-kelet angliai együttes ebben a szezonban már begyűjtött egy nagy skalpot, amikor a Bajnokok Ligájában 4-1-es győzelmet arattak a Paris Saint-Germain ellen.

 

A Manchester United meccsnapi magazinjában, a United Review-ban megjelent cikkében Erik ten Hag az előző kiírásban elért sikerekre, amikor a döntőig tartó úton sikeresen vették az akadályokat az Aston Villa, a Burnley, a Charlton Athletic és a Nottingham Forest ellen is, majd a Newcastle ellen hat év után első kupájukat emelhették a magasba.

 

A holland menedzser leszögezte, hogy szeretné azt a sikert újra átélni, de figyelmeztetett is, hogy a Szarkákat nem szabad félvállról venni, különösen egy olyan estén, amikor rendes játékidőben döntetlen eredmény elérését követően büntetőkkel dőlhet el a továbbjutó csapat kiléte.

 

"Amikor Eddie Howe-t és a Newcastle Unitedet az Álmok Színházában fogadjuk majd, a figyelmünk egy kicsit visszakaladozik a Ligakupa előző kiírására és arra, hogy mennyire jól teljesítettünk annak érdekében, hogy végül megnyerjük a sorozatot" - írta Ten Hag.

 

"Az, ahogyan a kupamenetelésünk során menedzselni tudtuk a játékunkat, különösen a Newcastle elleni döntőben, megmutatta, hogy mikre vagyunk képesek a nagy mérkőzéseken - a szerda esti pedig egyértelműen ugyanilyen jellegű lesz számunkra."

 

"Mi minden egyes sorozatban, amelyben érdekeltek vagyunk, a lehető legjobban akarunk teljesíteni. Tudjuk, hogy mennyire jó érzés magasba emelni egy trófeát, címvédőként pedig szeretnénk újra visszatérni a Wembley-be és megvédeni a trófeánkat."

 

"Tudjuk, hogy egy erős ellenféllel szemben a lehető legjobb teljesítményünkre lesz szükség, ha tovább akarunk jutni ebben a kupasorozatban."

 

"Ilyen a kupameccsek természete, nincs második esély, ha az adott estén nem sikerül jól teljesíteni."

 

 

Ten Hag nem akar a múlt vasárnapi, Manchester City-től a városi derbin elszenvedett vereségen rágódni és cikkét azzal folytatta, magabiztos azt illetően, hogy United hamarosan újra régi önmagára fog emlékeztetni.

 

"A Manchester Unitednél minden mérkőzésnek hatalmas tétje van" - tette hozzá.

 

"Minden egyes nap hatalmas nyomás nehezedik mindenkire, aki ehhez a klubhoz tartozik, de az ezzel együtt járó szintek és elvárások olyan kihívást jelentenek, ami mindenkitől magas szintű munkát vár el."

 

"Bár ez a szezonkezdet nem úgy sikerült, mint abban mindannyian reménykedtünk, biztos vagyok benne, hogy közösségként rendelkezünk a szükséges tehetséggel és hozzáállással ahhoz, hogy a megfelelő irányba tartsunk."

 

"Hiszek benne, csak idő kérdése, hogy mikor tudjuk újra az igazi önmagunkat adni. De abban biztos vagyok, hogy ez meg fog történni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Ligakupa, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!