Bruno: Lendületet kell vennünk

Bruno Fernandes kiemelte a Manchester United által mutatott csapatszellemet, miután a Vörös Ördögök egy kései találattal győztesen hagyták el a Craven Cottage-et.


Alejandro Garnacho tavalyi nyomdokaiba lépve ezúttal Bruno volt a hős a Craven Cottege-en, aki egy szoros mérkőzésen, a lefújás előtti pillanatokban szerezte meg a győztes gólt a vendégeknek.

 

A "mágikus portugál" a 200. mérkőzését jatszotta a klub színeiben, és fontos találatával komoly érzelmeket váltott ki a szurkolók körében, a góllal pedig visszatértünk a győztes útra.

 

Bruno a győzelem után a MUTV kameráinak nyilatkozva örömét fejezte ki, és elmondta, hogy mindenekelőtt az volt a legfontosabb, hogy három fontos ponttal utazzunk vissza Manchesterbe.

 

“Nagyon jó volt" - kezdte Fernandes, amikor Zarah Connollyval beszélgetett a Craven Cottage-en rendezett mérkőzés után.

 

"Nyilvánvalóan másképp akartunk nyerni. Több lehetőséget is kialakíthattunk volna. Az utolsó passz, az utolsó megmozdulások, vagy mezőnyben, nem mindig döntöttünk jól. De megszereztük a gólt és ezzel a győzelmet, szóval ez a legfontosabb."

 

 

A legutóbbi, egymás után elszenvedett hazai vereségek után Erik ten Hag csapata számára elengedhetetlennek tűnt a győzelem az FC Copenhagen elleni hétközi, létfontosságú Bajnokok Ligája-összecsapás előtt.

 

Bruno hozzátette, hogy a lendület megteremtése a dániai nehéz megmérettetés előtt új impulzust adhat az együttesnek.

 

“Lendületet kell vennünk, már beszéltünk erről, de eddig még nem tettük meg" - mondta a kapitány.

 

"Most már tudjuk, mennyire fontos a három pont megszerzése a Bajnokok Ligájában, és ez egy nehéz meccs lesz, tudjuk, mert már játszottunk ellenük otthon."

 

"Jól szervezettek, nehéz ellenfél, de reméljük, hogy ott is megszerezzük a három pontot, mindent meg fogunk tenni a továbbjutásért."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!