Bruno: 10 emberrel is keményen küzdöttünk

Bruno Fernandes szerint a Manchester United FC Copenhagen elleni veresége nem az akarat hiánya miatt következett be, hiszen a Vörös Ördögök az első félidőben 10 emberre fogyatkozva is küzdöttek, de elismeri, hogy minél hamarabb vissza kell térni a győztes útra.


A United Rasmus Hojlund duplájának köszönhetően kétgólos előnyre tett szert az első félórában, mielőtt a Marcus Rashfordnak felmutatott vitatott piros lap döntő momentumnak bizonyult a mérkőzésen - a hazaiak kétszer is betaláltak, és még a szünet előtt egyenlítettek.

 

Bruno a második félidő közepén büntetőből újra előnybe hozott minket, de a házigazdák Lukas Lareger és Roony Bardghji góljaival fordítottak.

 

Nyolcas számú játékosunk beszélt a mérkőzés után az öltözőben uralkodó érthető lehangoltságról, és a létszámhátrányban való játék jelentette kihívásról.

 

"Nyilvánvalóan csalódottak vagyunk" - mondta a portugál válogatott játékos a MUTV-nek. "Úgy gondolom, mindazért, amit a mérkőzésen tettünk, kihozhattunk volna, és ki is kellett volna valamit hoznunk a meccsből."

 

"Jelenleg nehéz, nyilván nem a legjobb a hangulat, mert olyan keményen küzdöttünk 10 emberrel, ráadásul egy olyan csapat ellen játszottunk, amelyik nagyon jól bánik a labdával, de ettől eltekintve is sok döntés született ellenünk."

 

"Nehéz nap volt a mai, de úgy gondolom, hogy a csapat teljesítménye jó volt, megpróbáltuk. Néhány dolgot jobban is csinálhattunk volna, de a 30. perctől kezdve nehéz volt számunkra, hogy egy játékossal kevesebben voltunk a pályán."

 

A kapitány kifejtette, hogy bár a United odatette magát, hogy megpróbálja eltüntetni a felek közötti számbeli különbséget, Rashford kiválása után ez óhatatlanul ahhoz vezetett, hogy a dánok előtt megnyíltak a terek.

 

 

"Megértettük, hogy kihozhatunk valamit a meccsből, megnyerhetjük a meccset, de nehéz 10 emberrel játszani olyan hosszú ideig" - folytatta Bruno.

 

"És bizonyos pillanatokban üres területeket találtak, mert a labda után futottunk, mert mindenhova próbáltunk odaérni, minden játékossal, de nehéz ennyi területet lefedni. Megszerezték a két góljukat, amivel megnyerték a meccset."

 

A középpályás szerint azonban továbbra is megvan a hit a csapatban, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó két meccsén - idegenben a Galatasary ellen, illetve otthon a Bayern München ellen - két győzelemből kettőt szerezhetünk.

 

Először azonban a hétvégén a Premier League-ben a Luton Town vendége lesz a csapat.

 

Hozzátette: "Még ez előtt a mérkőzés előtt is az volt a célunk, hogy megnyerjük a csoportkör utolsó három mérkőzését. Most pedig kettő van hátra, ezeket kell megnyernünk, ha a Bajnokok Ligájában akarunk maradni, a legjobbak ellen kell nyernünk."

 

"Van egy nagyon nehéz meccsünk idegenben a Galatasaray ellen, utána pedig a csoportelső ellen játszunk. Mindkettőt meg akarjuk nyerni, de most a Lutonra kell koncentrálnunk, mert ez megint egy nehéz meccs lesz, szükségünk van három pontra a bajnokságban, vissza kell térnünk a győztes útra a mostani vereség után, és meg kell tartanunk azt a Premier League-ben."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!