Dalot kikerült a portugál keretből

A Manchester United védője, Diogo Dalot kihagyja a portugál válogatottól közelgő két Európa-bajnoki selejtező mérkőzését.


Roberto Martinez csapata már most biztosította helyét a jövő évi tornán, mivel jelenleg 100 százalékos mérleggel áll a J csoportban, mind a nyolc mérkőzését megnyerte, és a gólkülönbsége 32-2.


A csütörtöki, liechtensteini kirándulás és a vasárnapi, Izland elleni hazai mérkőzés lehetőséget kínál arra, hogy hibátlanul teljesítsék ezt a csoportkört, és növeljék az önbizalmukat a németországi megmérettetés előtt.

 

A Martinez edzővel folytatott megbeszélések után Dalot személyes okok miatt felmentést kapott. A Porto fiatal jobbhátvédjét, Joao Mariót behívták, aki készen áll arra, hogy bemutatkozzon a nemzeti csapatban.

 

 

Eközben Diogo klubtársa, Bruno Fernandes továbbra is a keret tagja marad, mivel a United csapatkapitánya szeretné növelni 61 válogatott szereplését és ezeken szerzett 18 gólját.

 

Dalot, akit eddig 16-szor játszott a portugál válogatottban, 17 alkalommal lépett pályára a United színeiben ebben a szezonban. A Sheffield United elleni mérkőzésen egy remek győztes találatot szerzett, amelyet később a hónap góljának választottunk októberben.

 

A védő ezen kívül négyszer képviselte a válogatottját ebben az időszakban, és háromszor segített kapott gól nélkül tartani a portugálokat, akik eddig könnyedén vették a selejtezőket.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!