Ten Hag: a három díj a csapatnak köszönhető

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere pénteken, a három Premier League-díj átadását követően Carringtonban egy különleges fotó erejéig összeállította csapatát.


A menedzser, Harry Maguire és Alejandro Garnacho kapta novemberre a Premier League Hónap Menedzsere, a Hónap Játékosa és a Hónap Gólja elismeréseket, miután a Vörös Ördögök sikeresen, a maximális kilenc pontot gyűjtötték be.

 

A Luton Town ellen odahaza, valamint a Fulham és az Everton ellen idegenben arattak győzelmet - Garnacho az utóbbi mérkőzésen szerezte díjnyertes találatát -, és mindhárom mérkőzést kapott gól nélkül hozták le.


Amikor a klubsajtó megkérdezte, hogy volt-e olyan teljesítmény, amelyik különösen kiemelkedett, Erik így válaszolt: "Nem, azt hiszem, ami kiemelkedik, az a munkamódszerünk. Az, ahogyan fejlődünk és haladunk előre."

 

 

Ten Hag azt mondta a játékosainak, amikor a fenti fotóhoz összegyűjtötte őket, hogy az olyan egyéni elismerések, mint amilyeneket ma ő, Alejandro és Harry kapott, nem lehetségesek az egész csapat együttműködése nélkül.

 

"Úgy gondolom, hogy ennek a három díjnak a megnyerése arra utal, amit csapatként teszünk" - tette hozzá egy exkluzív interjúban.
"Ez nagyon jó. Ez olyasmi, amiből hitet meríthetünk. Inspirációt is meríthetünk belőle, és hihetünk abban, hogy jó irányba haladunk. Ez most mindenkinek energiát kell, hogy adjon."

 

A képen látható 22 játékos mindegyike pénteken edzett, miközben a United a szombati, Bournemouth elleni összecsapásra készült az Old Traffordon. A cél az, hogy a szerdai, Chelsea elleni kiváló 2-1-es győzelemre építsenek, amely eredménynek köszönhetően a Vörös Ördögök mindössze három pontra vannak lemaradva a jelenleg negyedik helyen álló Manchester Citytől.

 

Mason Mount, Christian Eriksen, Casemiro, Lisandro Martinez és Tyrell Malacia is kihagyta a gyakorlást, mivel továbbra is sérültek.

 

Szintén hiányzott az edzésről és így a díjátadó fotóról Marcus Rashford betegség miatt, valamint Victor Lindelof, aki lábadozik a Chelsea elleni, első félidei sérülését követően.


A menedzser megerősítette a klubmédiának, hogy a svéd középhátvéd kihagyja a Bournemouth elleni mérkőzést, de Raphael Varane készen áll a visszatérésre.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!