Licha: "Erről beszélgetünk, és elöntenek az érzelmek"

Egy friss interjúban Lisandro Martinez beszél szerény gyerekkori lehetőségeiről és a Manchester United képviselete iránti szenvedélyéről.


A védő korábban elárulta, hogy mindig a családjára gondol a Carringtonba vezető úton, mert ez segít neki hálásnak lenni. Az év elején elmondta nekünk: "Hogyan is ne akarnék kimenni és "megenni" az egész világot? Ezzel az erővel adok bele mindent minden edzésen és minden mérkőzésen."

 

A gyerekkori emlékek gyújtanak tüzet Lichában, és mondhatjuk, hogy erős karaktere alapvető fontosságú volt az elmúlt hónapokban, miközben sérüléséből  lábadozott.

 

A rehabilitációjáról és a 2024-re vonatkozó reményeiről szóló beszélgetésben Martinez elismeri, hogy a mentális technikája fontosabb volt, mint valaha.

 

"Biztos, biztos, biztos, mindig ezt csinálom minden nap, nem számít, hogy mikor" - mondja Licha. "Szerintem nagyon fontos, hogy emlékezzünk arra, honnan indultunk. Hűha! Erről beszélgetünk, és elöntenek az érzelmek. Szóval ez nagyon fontos számomra."

 

Arra a kérdésre, hogy mire gondol, így folytatja: "Hálásnak lenni. Hálásnak kell lenni. Nézd meg ezt a helyet, nézd meg a címert, nézd meg a stadiont, az embereket, a szurkolókat, a szenvedélyt. Csak harcolni kell a társaidért, harcolni kell mindenkiért."

 

"Ez nem csak rólad szól, hanem emberek millióiról. Alázatosnak kell lennünk. Hajtsuk le a fejünket és menjünk, menjünk előre, és ne álljunk meg."

 

"Nincs kifogás, és kész."

 

 

Licha eddigi pályafutása során az elnyűhetetlenségével szerzett hírnevet, és ez csak az egyik oka annak, hogy Erik ten Hag 2022-ben az Ajaxtól a Unitedhez hozta. A jellem sokat jelent a világbajnok játékosnak, és büszkén említi a családját, amikor arról kérdezik, hogyan formálódott erős személyisége.

 

"Nos, én egy csodálatos családból származom, komoly értékrenddel, tisztelettel, alázattal, hálával, az élet minden másodpercének megbecsülésével."

 

"Édesapám életem kezdetétől fogva mindig azt mondta, hogy 'mindenkitől lehet tanulni'. Szóval, én harcolok. 'Küzdj meg az ételedért', mondta mindig nekem."

 

"Próbálok küzdeni, próbálok jó ember lenni, megosztani a szeretetemet a körülöttem lévő emberekkel, jó példa lenni mindenki számára, próbálok győzni, próbálok mindent kiadni magamból. A családom nagyon fontos számomra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!