Shaw és Maguire zártkapus barátságos meccsen tért vissza

Harry Maguire és Luke Shaw a Burnley elleni zártkapus, barátságos mérkőzésen pályára lépett Carringtonban, ami azt jelzi, hogy mindkét játékos közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a csapatba.


A szerda délutánra szervezett mérkőzésen - amelyet azért rendeztek meg, hogy mind a United, mind Vincent Kompany csapata növelhesse kondícióját - Maguire és Shaw mellett Lisandro Martinez, Casemiro és Amad Diallo is pályára lépett, akik mindannyian túl vannak a sérüléseken.

 

Antony is játszott, és büntetőből szerezte a United egyetlen gólját, a Burnley 3-1-es győzelmet aratott. A Burnley tavaly augusztusban egy carringtoni barátságos mérkőzésen is 3-0-ra győzött.

 

Az eredmény helyett azonban inkább a további sérülések elkerülése volt a középpontban Erik ten Hag számára, aki a szezon során rendszeresen, több játékost is nélkülözött.

 

Maguire azóta nem játszott, hogy december 12-én, a Bayern München ellen ágyéksérülést szenvedett, míg Shaw-nak szintén combhajlítóprobléma szakította félbe a szezont, utoljára december 23-án, a West Ham ellen lépett pályára. A United legutóbbi mérkőzésén, a Tottenham elleni január 14-i döntetlen alkalmával egyik védő sem volt a keretben.

 

 

Martinez négy hónapos kihagyás után csereként tért vissza azon a mérkőzésen, míg Casemiro a kispadon ült. Amad hiányzott a Spurs-meccsről, mivel ebben a szezonban csak egyszer szerepelt, december 30-án, a Nottingham Forest elleni találkozón csereként, így visszatérése nagy lökést adhat Ten Hagnak.

 

Minden játékos nagyjából 45 és 60 percet játszott, a kölcsönadásról tárgyaló Facundo Pellistri is pályára lépett.

 

A United vasárnap a Newport Countyhoz utazik az FA-kupában, majd a Wolves és a West Ham ellen is pályára lép a Premier League-ben, így három mérkőzést játszik hét napon belül.

 


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!