Ki nyűgözte le leginkább Hojlundot?

Rasmus Hojlund, a Manchester United támadója szerint Bruno Fernandes azonnal lenyűgözte őt az edzéseken.


A klub hivatalos magazinja a dán válogatott játékost a Carringtonban töltött első napjairól kérdezte, és arról, hogy volt-e olyan egyéniség, aki kiemelkedett számára, miután nyáron a Serie A-s Atalantától megérkezett.

 

A 20 éves játékos nem habozott, és a kapitányt nevezte meg, mint azt a játékost, aki azonnal feltűnt az edzőpályán végzett munkájával.

 

A kérdésre Rasmus így válaszolt: "Azt hiszem, érdemes megnézni Brunot. Nagyon elegáns a pályán és különösen az edzéseken. Úgy értem, ő egyszerűen maga, a minőség."

 

 

Fernandes az egész szezonban keményen dolgozott a háttérben, és a téli szünetben a családjával töltött külföldi pihenő után a hétvégén felfrissülve szeretne visszatérni.

 

Hojlundot - aki a vasárnapi, Newport County elleni kiránduláson arra törekszik, hogy megszerezze első FA-kupa gólját - arra is megkérték, hogy jellemezze az általános hangulatot Carringtonban, hat hónappal United-karrierjének kezdete után.

 

"Szeretném azt mondani, hogy pozitív, de minden nap próbálunk fejlődni és biztosítani, hogy egyre jobbak legyünk" - mondta.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!