Bruno: El kell kerülnünk a teniszmeccseket

Bruno Fernandes örült a csütörtök esti, Wolves elleni győzelemnek, de a figyelme máris arra irányul, hogyan tudja a Manchester United a West Ham United ellen a gyakorlatba átültetni a Molineux-ban tanultakat.


A Vörös Ördögök számára ez egy sűrű hét, vasárnap délután, 15:00 órai kezdettel ismét az Old Traffordon lépnek pályára a hatodik helyen álló Kalapácsosok ellen.

 

Erik ten Hag csapata kétszer is kétgólos előnyre tett szert a Wolves ellen, de miután Pedro Neto úgy tűnt, hogy pontot szerez a házigazdáknak, Kobbie Mainoo varázslatos pillanatára volt szükség a három pont megszerzéséhez.

 

Miután az első órában domináltak, a United számára kihívásokkal teli volt a mérkőzés vége, mivel az újjáéledt Wolves háromszor is betalált, és Bruno úgy véli, hogy a West Ham hasonló veszélyt jelent majd a hétvégén.

 

"[A késői győzelem] nyilván segít, de elsősorban azok a dolgok sgítenek, amiket jól csináltunk, és vigyázni kell a részletekre. Amiket el kell kerülnünk, hogy a második félidőben ne legyen olyan a játékunk, mint ma" - mondta a United kapitánya a MUTV-nek.

 

"Az első félidő elképesztő volt, mi irányítottuk a játékot, olyan pozíciókba kerülve, ami a legjobb volt a csapat számára, elfoglalva a félterületeket, kontrollálva a labdát és mindent."

 

"Azt hiszem, nagyon fontos lesz vasárnap [a West Ham ellen], hogy ezt megismételjük, mert ahogy mondtam, ez egy olyan csapat, amely szeret játszani, de ugyanakkor szeretnek kontrázni, mert van tempójuk elöl, olyan játékosok, akik tudnak bánni a labdával, szóval erre kell nagyon koncentrálnunk." - mondta.

 

 

Ismét egy cserejátékos volt eredményes, hiszen Scott McTominay azonnal betalált a Molineux-ban, amivel hetedik gólját szerezte ebben a szezonban.

 

Bruno pontosan tudja, hogy a csapat tele van gólszerzésre képes játékosokkal. "Nyilvánvalóan tudjuk, hogy vannak olyan játékosaink a kispadon, akik képesek gólt lőni" - magyarázta.

 

"A múltban, a sérülésekkel, meg mindennel együtt is mondtuk, hogy még mindig vannak olyan játékosaink a kispadon, akik gólt tudnak lőni. Az a lényeg, hogy a labdák a megfelelő helyekre kerüljenek, a játékosok a megfelelő mozdulatokat tegyék, és akkor gólokat fogunk szerezni."

 

"De nyilvánvalóan úgy gondolom, hogy ennél jobban irányíthatnánk a játékot, el kell kerülnünk a teniszmeccseket, ahogy a menedzser sokszor mondja. Mert szerintem nekik [a Wolvesnak] jobb volt ez a teniszmeccs, mint nekünk. Vasárnap is nehéz lesz [a West Ham ellen], mert ez egy olyan csapat, amely nagyon jól futballozik, de ugyanakkor nagyon erős a kontrákban is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!