Ikonikus kép született?

Az Old Traffordon mindenhol mosolyogtak, amikor Alejandro Garnacho egy lélegzetvételnyi előnyt szerzett a Manchester Unitednek a vasárnapi, West Ham United ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen.


Az argentin válogatott játékos a harmadik találatot is megszerezte Erik ten Hag csapatának, így az elmúlt héten háromból három győzelmet aratott.

 

A Bruno Fernandes által asszisztált második gól volt azonban az, amely után Garnacho-hoz, az első gólszerző Rasmus Hojlund és Kobbie Mainoo is csatlakozott ünnepelni. A trió a Stretford End előtti reklámtáblákon ült, ugyanúgy, ahogy Mohammed Kudus a korábbi mérkőzésen, a Kalapácsosok karácsony előtti, 2-0-s diadalán, a Londonban szerzett találatánál.

 

A három játékos mosolygós képe a közösségi médiában nagy tetszést aratott a szurkolók körében, és a menedzsernek is tetszett.

 

"A Manchester United jövője nagyon jó, mert nagyon sok [fiatal játékosunk] van, akik nagy potenciállal rendelkeznek" - mondta Ten Hag a BBC-nek. "Úgy gondolom, hogy ez a kép sok mindent magában foglal, jó így együtt látni őket, így szeretnénk futballozni. Magas szinteket érhetnek el."

 

 

A Sky Sportsnak adott külön interjúban a menedzsert arról kérdezték, hogy van-e valami ikonikus az ünneplésben, és azt válaszolta: "Nagyon jó, hogy észrevetted [a mosolyomat]. A gól sokat elárul a fiatal játékosokról, nagyon fiatalok, azt mondanám. De hozzászoknak a Premier League színvonalához, meg tudják csinálni."

 

"Minden meccsen úgy tűnik, hogy fejlődnek, fejlődnek és alkalmazkodnak a magasabb szinthez. Ez az, amire szükségünk van a Manchester Unitednél."

 

"Ezzel az ünneplés tetszett. Megmutatja, hogy összetartunk."

 

Garnacho és Mainoo természetesen mindketten tinédzserek, míg Hojlund a 21. születésnapját ünnepelte az első félidőben szerzett nyitó találattal, ami azt jelenti, hogy az elmúlt négy Premier League-beli fellépése mindegyikén betalált.

 

Mivel a cserék között olyanok vannak, mint Omari Forson és Amad, a holland menedzsernek rengeteg fiatalos energia áll rendelkezésére.

 

"Élvezik a futballt” - tette hozzá Ten Hag. "Győzni akarnak, ez számít nekik, de a mi játékunkban nagyon sok dinamika és gördülékenység van. Ezt a folyamatot kell fenntartanunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!