Garnacho: Fenn kell tartanunk a lendületet

A Manchester United támadója, Alejandro Garnacho hangsúlyozta, hogy a Vörös Ördögöknek tovább kell építkezniük az utóbbi idők felfelé ívelő teljesítményére.


Erik ten Hag csapata az elmúlt nyolc napban három győzelmet aratott: az FA-kupában a Newport County-t, majd a Wolves és a West Ham csapatát verte a Premier League-ben.

 

A tinédzser vasárnap kétszer talált a hálóba a Kalapácsosok elleni 3-0-s győzelem alkalmával, amivel már hét gólnál jár a szezonban.

 

A MUTV-nek nyilatkozva Garna elismerte, hogy nagy reményeket fűz a United előrelépéséhez, amit a közelmúltbeli eredményeinket figyelembe véve most el is érhet.

 

“Mindig igyekszem segíteni a csapatot, akár góllal, akár assziszttal" - kezdte az argentin válogatott játékos.

 

"Nem érdekel, hogy Rasmus [Hojlund] vagy [Marcus] Rashford lő-e gólt, győznünk kell, és újra a legjobb hat között kell lennünk."

 

"Remélhetőleg tudok szerezni, talán 10, 12 gólt…"

 

Csodálatosan összecsiszolódott a társakkal, Hojlunddal és Rashforddal a találkozó során, Garnacho kifejtette, mennyire örül annak, hogy a kapcsolat tovább javul a trió között.

 

 

"Nagyon boldog vagyok Rasmus [Hojlund] miatt, és azért is, mert ma van a születésnapja" - tette hozzá. "Nehezen indult, de most már [zsinórban] négy meccsen szerzett gólt. Nagyon örülök neki, és az egész csapatnak."

 

"Úgy gondolom, hogy nagyon jól összekovácsolódtunk elöl most, hogy a jobb oldalon játszom. Rashyval a bal oldalon és Brunoval [Fernandes] hátrébb, úgy gondoljuk, hogy jó csapatunk van elöl."

 

Garna hozzátette, milyen izgalmas, hogy más, korábbi akadémisták is ott vannak a csapatban, és betekintést engedett abba is, hogy ő és Kobbie Mainoo hogyan fejlődtek együtt.

 

"Ez egy álom számomra és Kobbie [Mainoo] számára" - mondta a 19 éves játékos.

"Kobbie számomra a jövő sztárja, és azért is jó érzés, mert játszottunk a 18 éven aluliaknál és a 21 éven aluliaknál, együtt nőttünk fel, nagyon boldog vagyok."

 

"Ha játszani kell, akkor játszol, nem számít, hogy 18 éves vagy. Örülök a magam és örülök a csapat sikerének."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!