Dalot a csapat reakcióját dicséri

Diogo Dalot úgy érzi, a Manchester United a megfelelő módon reagált az Aston Villa egyenlítő góljára a Villa Parkban - mivel erősen fejeztük be a mérkőzést, és Scott McTominay késői góljának köszönhetően 2-1-es győzelmet arattunk.


A portugál hátvéd egy gyönyörű beadást tálalt McTominay-nek, aki négy perccel a vége előtt a mérkőzést eldöntő gólt fejelte a kapuba.

 

Erik ten Hag csapata a meccs nagy részében jól teljesített, és az első félidő elején Rasmus Hojlund higgadt nyitó találatának köszönhetően előnybe került, de a második félidő közepén Douglas Luiz kiegyenlített.

 

Dalot azt emelte ki, mint a győzelem egyik legfontosabb tanulságát, hogy a United hogyan reagált erre a helyzetre.

 

“Úgy gondolom, hogy ezen a héten nagyon jó munkát végeztünk" - magyarázta 20-as számú játékosunk a MUTV-nek nyilatkozva.

 

"Tudtuk, hogy megtörténhet, hogy gólt kapunk, de továbbra is tiszta fejjel kellett játszanunk és kompaktnak kellett maradnunk a labdával, megfelelő hozzáállással, és azt hiszem, ez sikerült."

 

"Miután kaptuk a gólt, nyugodtak, higgadtak voltunk, próbáltuk megtalálni a megfelelő helyeket, és ez vezetett a gólhoz, és szerintem fantasztikus, hogy ilyen pillanatokban feljebb lépünk."

 

"Most hazamegyünk és élvezzük ezt a győzelmet, mert megérdemeltük, és előre tekintünk, és készülünk a Lutonra."

 

 

Dalot és csapattársai számára ez a győzelem óriási elégedettséget jelentett, de ugyanilyen boldog volt, hogy a szurkolóink kedvéért - akik, mint mindig, most is nagy számban támogatták a helyszínen a csapatot - átjutottak a célvonalon.

 

"Nagyon-nagyon boldog vagyok. Tudtuk, hogy a mai egy jó és nehéz mérkőzés lesz, de egyben nagyon fontos is számunkra, mint csapat, mint klub, hogy megtartsuk ezt a lendületet."

 

"Azt hiszem, a szurkolók feldobódtak a végén, és nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt az örömöt mi is átadhatjuk nekik, mert megérdemlik."

 

"Úgy gondolom, hogy az összes győzelem önbizalmat ad nekünk. Amit ebből a meccsből magunkkal viszünk, az az, hogy a szurkolókkal együtt ünnepelünk a végén."

 

"Azt hiszem, ez azt mutatja, hogy a klub együtt van, a szurkolókkal is építjük ezt a kapcsolatot, és nagyon örülünk, hogy látjuk őket ünnepelni, és a teljesítményünknek is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!