Ten Hag: McTominay sokat ad a csapatnak

A Manchester United középpályása, Scott McTominay által produkált teljesítményt minden bizonnyal értékeli menedzsere, Erik ten Hag.


Ami a gólszerzést illeti, a 27 éves játékos klubkarrierje eddigi legütősebb szezonját éli, hiszen már nyolcszor talált be a 2023/24-es idényben.

 

A legutóbbi találat a múlt hétvégi, Aston Villa elleni 2-1-es győzelmet eldöntő pillanat volt, amikor Scott a kispadról érkezett, és a mérkőzés végén Diogo Dalot jobbról érkező beadását bólintotta a kapuba.

 

A skót válogatott középpályás kevesebb percet kapott, mióta Casemiro a múlt hónapban visszatért hosszú sérüléséből, de továbbra is igyekszik mindent beleadni, és minden adandó alkalommal segíteni a csapatot.

 

A Vörös Ördögök 39-es számú játékosa a legutóbbi három fellépésén három alkalommal is részt vállalt a gólokban, a Villa Parkban szerzett győztes gólt egy másik gól követte a Wolves elleni idegenbeli mérkőzésen, valamint Alejandro Garnacho második góljához asszisztált a West Ham United elleni hazai diadal alkalmával.

 

McTominay formája azt jelenti, hogy ő egy állandó opciója Ten Hag kezdő tizenegyének, ahogy a menedzser a vasárnapi, Luton elleni Premier League-meccs előtt ezt kifejtette.

 

"Azt hiszem, minden mérkőzésen megfontolandó, úgy játszik az egész szezonban" - mondta Erik a klubmédiának a Kenilworth Road-i kirándulás előtt.

 

"Nagyon jól teljesít. Nagyon sok gólt lőtt, de nem csak emiatt fontos, hanem más területeken is sokat ad a csapatnak. Igen, és vasárnapra is megfontolandó opció."

 

 

Bár Scott több sikeres második félidei beszállással büszkélkedhet, a Vörös Ördögök pozitív eredménysora a Premier League-ben - három győzelem ugyanennyi mérkőzésen a téli szünet óta - okot adott Ten Hagnak arra, hogy állandó kezdőt szerepeltessen, és ahol lehet, minimális változtatásokat eszközöljön.

 

A fent említett eredményeknek köszönhetően a Vörös Ördögök feljöttek a hatodik helyre a tabellán, és továbbra is nyomás alatt tartják az előttük álló csapatokat a Bajnokok Ligájáért folytatott versenyfutásban, de a menedzser az MUTV-nek adott interjújában elmondja, hogy e tekintetben továbbra is arra kell koncentrálni, amit mi irányíthatunk.

 

"Magunkra kell figyelnünk, és fel kell zárkóznunk" - hangsúlyozza Erik. "Tudjuk, hogy vannak előttünk olyan csapatok, akiknek pontokat kell veszíteniük, és így tőlük függünk. De még sok meccs vár ránk."

 

"De minden meccset meg kell nyernünk. Tehát minden meccs számunkra egy döntő."

 

"Szóval, a megfelelő összpontosítás, a megfelelő szint elérése és a pontok megszerzése a cél. És aztán majd meglátjuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!