Csapathírek a Fulham meccs előtt

A Manchester United mindenképpen nélkülözni lesz kénytelen Rasmus Hojlund és Luke Shaw játékát is, amikor szombaton délután a Fulham együttesét látják majd vendégül az Old Traffordon.


Hojlund a pénteki napon iratkozott fel a sérültek listájára és bár a dán sokkal rövidebb időt fog majd kihagyni, mint Luke, így is mélyütésként értelmezhető az ellenfelek kapuja előtt parádés formába lendült támadó hiánya.

 

"Ez egy kisebb sérülés, két-három hetes kihagyást fog jelenteni számára" - tisztázta a kérdést Erik ten Hag pénteki hivatalos sajtótájékoztatója során.

 

"Előfordul az ilyen és ez a rizikója annak, ha valaki ennyire magas intenzitással edz és játszik. Mint említettem, ez nem egy súlyos probléma, de egy, két vagy három hetet kénytelen lesz majd várni amíg visszatérhet."

 

 

Shaw az előző hétvégi, Luton Town elleni bajnoki sérülés során szenvedett izomsérülést és néhány hónapos kihagyás vár rá emiatt.

 

Mivel Tyrell Malacia még mindig visszatérésén dolgozik abból a problémájából, amely okán eddig a teljes 2023/24-es szezon kihagyta, Ten Hag jelenleg egyetlen valódi bal oldali védőre se számíthat a Falusiak ellen.

 

Az idény bizonyos pontjain Victor Lindelöf és Sofyan Amrabat is ellátott már ilyen jellegű feladatokat, míg Shaw korábbi sérülése idején Diogo Dalot váltott oldalt.

 

Ezúttal nem hangzottak el friss információk Malacia, Mason Mount és Aaron Wan-Bissaka állapotával kapcsolatban se, mivel még a trió egyik tagja se térhetett vissza az edzőpályára.

 

Anthony Martial és Lisandro Martinez továbbra is rehabilitációjukon dolgoznak, Eriket pedig arról kérdezték, hogy ennek a nagy sérüléshullámnak milyen hatása van a szezonjukra.

 

"Ez természetesen egy probléma, de a többi klub is hasonló cipőben jár. Meg kell birkóznunk ezzel" - tette hozzá.

 

"Most az az érzésem, hogy jelenleg jobban tudjuk kezelni a helyzetet, mint tettük azt ősszel. Ettől még az egy probléma, hogy nem tudunk a keret teljes mélységével számolni." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Fulham

Premier League, 26. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!