Ten Hag: Én vagyok a megfelelő menedzser a United élére

Erik ten Hag hiszi, hogy ő a megfelelő menedzser ahhoz, hogy a Manchester United előrébb léphessen, kijelentve azt, hogy csapata folyamatosan fejlődik.


Az 54 éves holland szakember heves kritikák kereszttüzébe került a szezon elején, miután a Vörös Ördögök pocsék módon kezdtek a nyári felkészülési szezont követően.

 

Mindazonáltal egy minden sorozatot figyelembe véve öt mérkőzéses győzelmi széria most egy kicsit enyhítette a nyomást a vállain és újra elérhető közelségbe került a United számára a Bajnokok Ligája indulás következő idénybeli kivívása.

 

Szerdán a Manchester United újdonsült társtulajdonosa, Sir Jim Ratcliffe is beszélt Ten Hagról, de nem volt hajlandó a jövőjét firtató kérdésekbe belemenni, mivel "nem lenne helyén való", ha erről beszélne.

 

Amikor pénteki, Fulham elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján arról kérdezték, hogy megfelelő személynek tartja-e magát a klub irányításához, Ten Hag így felelt:

"Egyértelműen, nekem végig ez az érzésem volt a sok-sok megbeszélésünk során, hogy nagyon egy húron pendülünk, ugyanazok az ambícióink, összehangoltak a folyamataink."

 

 

Azt illetően, hogy megkérdőjeleződhet-e a jövője, ha a United a szezon végén nem tudja kivívni a Bajnokok Ligája kvalifikációt, hozzátette:

"Ez a lehetőség végig fennállhat, de én haladást látok. Azt látom, hogy ez a csapat előrébb lépett és fejlődik."

 

"Úgy vélem, hogy a keretünkben megfelelő az életkori összetétel és képesek lehetünk ezt még erősebbé, jobbá tenni, ehhez pedig minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni. Tudjuk az okát, hogy miért nem vagyunk abban a pozícióban, amelyben szeretnénk lenni."

 

"Most egy olyan pillanatában járunk a szezonnak, ahol minden mérkőzés döntőnek illik be számunkra. Ott kell lennünk a Bajnokok Ligájában. Oda tartozunk, de ezt bizonyítanunk is kell."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!