Ten Hag reakciója a Fulham elleni vereségre

Erik ten Hag csalódott volt a Manchester United teljesítménye miatt a Fulham elleni hazai 2-1-es vereség alkalmával.


Utolsó pillanatos megsemmisülés

"Erős hitünk volt. A győzelemért hajtottunk. Szerintem ez mutatja ennek a csapatnak a karakterét, amit azt gondolom jó látni, de nem szabadott volna hagyni őket megmenekülni. Egy szögletzászlóhoz közeli beadásból indították a támadásukat, ilyennek pedig nem szabadna megtörténnie."

 

Iwobi győztesgólját egy hiba előzte meg

"Nyomás alatt tartottuk őket, de egy játékos rossz pozícióban volt. Szóval ezt csapatként kellett kiküszöbölnünk, hogy mindenki a megfelelő pozícióba kerüljön. Meg van a pályán szerzett tapasztalatunk. Ennek ellenére engedtük meglépni őt, ami pedig elkerülhető lett volna. Ilyen nem történhet meg, amikor az ellenfél jön bedobással. A csapatnak biztosra kell mennie, hogy mindenki felvette a megfelelő pozíciót és oda kell figyelniük a részletekre. Meg lettünk büntetve. Szerintem ez inkább egy pillanatnyi hiba volt, mint bármi más, előtte pedig még a győzelemért hajtottunk. Szerintem meg kellett volna jutalmaznunk magunkat azzal, hogy élünk a lehetőségeinkkel."

 

Bassey vezetőgólja

"Ott jobban kellett volna teljesítenünk. Jobban oda kellett volna figyelnünk a blokkra. Mindkét bekapott gól szükségtelen és elkerülhető volt. Szerintem szenvedtünk a játékuk miatt, különösen a bal oldalunkon, de az első félidő végére a csapat egészen jól belejött - tudták, hogy miként kezeljék és hogyan hozzák fel a labdákat hátulról. Amint ez megvolt, egyre inkább belejöttünk a meccsbe és elkezdtünk irányítani."

 

 

Lomhaság mindkét félidőben

"Igen, gyengén kezdtük mindkét játékrészt. Az első pillanattól, a kezdő sípszó pillanatától fogva ébren kellett volna lennünk, de a csapat nagy karakterről tett tanúbizonyságot és megnyerhettük volna ezt a mérkőzést. Egyenlítettünk és megérdemeltük volna abban a pillanatban. A győzelemért mentünk."

 

Hojlund ennyire hiányzott?

"Nem csak Rasmus. Luke Shaw is. Casemiro kiesett mérkőzés közben a szünet után nem sokkal, szóval rengeteg változás volt a csapatban. Ennek pedig természetesen megvannak a maguk következményei. Nem ugyanolyan szinten játszol, mint múlt héten. Amikor ők nem állnak rendelkezésre, azzal meg kell birkóznunk. Megnyerhettük volna ezt a mérkőzést a mai rendelkezésünkre álló kerettel is és így is kellett volna tennünk. Ma is eredményesek tudtunk lenni és tudjuk, hogy meg tudjuk oldani a gólszerzést, de természetesen jobban örültünk volna, ha számíthatunk rá."

 

Európai remények

"Könnyűnek találtattunk és most ilyen helyzetben vagyunk, de rajtunk múlik, hogy ezzel miként birkóznuk meg."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!