Amad elmondja, ki a legkeményebb az edzéseken

A Manchester United szélsője, Amad azt mondja, Lisandro Martinezt tartja a legnehezebb ellenfélnek a Vörös Ördögök jelenlegi keretéből az edzéseken.


Az elefántcsontparti játékos nem habozott, hogy Lichát válassza, miközben a szurkolók által feltett kérdésekre válaszolt.

 

Mióta a tavalyi szezon kezdete előtt csatlakozott a klubhoz, Martinez a szurkolók kedvencévé vált, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy fáradhatatlan energiával, szenvedéllyel és erőbedobással játszik.

 

Amad szerint ezt Lisandro nem csak a meccsnapokon hozza ki magából, és ezért ez teszi őt a legkeményebb ellenféllé Carringtonban.

 

"Licha a legkeményebb játékos, akivel az edzéseken szembe kell nézni" - mondja a fiatal szélső. "Nagyon erős az edzésen. Számára az edzés olyan, mint a Bajnokok Ligája-döntő. Sosem veszi félvállról az edzéseket, komolyan veszi, így nehezebb ellene edzeni."

 

 

Elsősorban jobb oldali támadóként a 21 éves játékos ebben a szezonban valószínűleg belekóstolhatott a bal oldali középső védővel, Lisandróval való párharcokba annak ellenére is, hogy mindketten jelentős időszakokat töltöttek sérülés miatt a pálya szélén.

 

Amad már visszatért az előszezonban elszenvedett térdsérülése után, míg Martinez továbbra is lábadozik nem sokkal azután, hogy januárban visszatért a lábműtétjét követően.

 

A szélső korábban arról beszélt a klubmédiának, hogy Licha és Casemiro - hogyan mentorálta őt, amíg együtt lábadoztak a 2023/24-es idényben.

 

"Lisandro Martinez sokat segített nekem, mert ő is sérült volt" - magyarázta nekünk a december végi, Nottingham Forest elleni idegenbeli visszatérése után megjelent interjúban.

 

"Minden alkalommal, amikor edzésen voltunk, beszéltek velem, és azt mondták: 'Semmiség, Amad. Eddz tovább keményen'. Lisandro Martinez és Casemiro is. Ők jó vezetők."

 

Ezt szem előtt tartva Amad kétségtelenül reméli, hogy Lisandro inkább előbb, mint utóbb visszatér az edzőpályákra - és a United hátvédsorába.

 

Hatos számú játékosunk a február 4-én, a West Ham ellen összeszedett sérülése óta nem léphetett pályára, és az eredeti előrejelzések szerint legalább nyolc hetet kell kihagynia.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!