Garnacho: Hallani, ahogy a nevemet skandálják, hihetetlen!

A Manchester United támadója, Alejandro Garnacho azt mondja, hogy még mindig gyakran meg kell csípnie magát, miután hallja, hogy a nevét skandálják az Old Traffordon.


A 17-es számú játékosunk remek formában volt ma délután az Álmok Színházában, amikor Erik ten Hag csapata bravúros, 2-0-s sikert aratott az Everton felett a Premier League-ben - Bruno Fernandes és Marcus Rashford büntetőinek köszönhetően -.

 

Garnacho - aki az első 45 percben mindkét pontrúgást kiharcolta -, állandó éltetője volt a Vörös Ördögök támadójátékának, újra és újra nekiment a Toffees hátvédsorának.

 

Két alkalommal is túl keménynek bizonyult ahhoz, hogy szabályosan szerelni lehessen, az argentin játékost az Old Trafford szurkolói végig dicsérték a teljesítményéét.

 

"Az én koromban olyan ez, mint egy álom" - kezdte Garna, aki a lefújást követően nyilatkozott.

 

"Egy teltházas Old Trafford, amely a nevemet skandálja, hihetetlen."

 

"Nagyon büszke és nagyon boldog vagyok."

 

Annak ellenére, hogy nem volt szerencséje, mert nem talált a hálóba Sean Dyche csapata ellen, Garnacho állandó problémát jelentett a Premier League-ben küzdő csapatoknak a cseleivel az egész idény során.

 

 

Csapatként létfontosságú időszakba lépünk, mivel arra készülünk, hogy legközelebb hazai pályán a Liverpool ellen lépjünk pályára az FA-kupában, a United akadémiáján végzett játékos pedig tisztában van azzal, hogy mennyire fontos lehet egy erős szezonzáró.

 

"Úgy gondolom, mindig nagyon fontos, hogy megnyerjük a mérkőzést és megszerezzük a három pontot" - tette hozzá a United támadója.

 

"Az utolsó két [bajnoki] meccsünket elveszítettük, így azt gondolom, hogy ilyen értelemben fontos, ha a következő szezonban a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni."

 

Mivel Fernandes és Rashford úgy döntött, hogy megosztják egymás között a felelősséget a pontrúgások tekintetében, Garna azt is hozzátette, hogy nem számít, ki juttatja a labdát a hálóba, a győzelem továbbra is a legfontosabb.

 

"Bruno a kapitány, és ő a felelős a büntetőkért" - tette hozzá a 19 éves játékos. "Ha Bruno nem játszik, akkor Rashford a második, szóval mivel rajta múlik, nem probléma."

 

"Mi egy család vagyunk, így ez [a fajta dolog] nem gond."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!