Ten Hag optimista a Liverpool ellen visszatérők kapcsán

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag egyre magabiztosabb azt illetően, hogy a Liverpool elleni FA-kupa rangadóra egyre több játékos közül válogathat majd.


A holland szakember még a pénteki, Everton elleni hivatalos sajtótájékoztatóján árulta el, hogy esély van Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire és Rasmus Hojlund időben történő felépülésére ahhoz, hogy jövő vasárnap szerepet kaphassanak a Mersey-partiak elleni összecsapáson.

 

A Talksportnak adott nyilatkozatában további információkkal szolgált, amelyben elmondta, hogy Aaron Wan-Bissaka már edzett is Carringtonban, így potenciálisan első pályára lépésére készülhet azóta, hogy január közepén, a Tottenham Hotspur elleni 2-2-es döntetlen alkalmával lehetett utoljára ott a csapatban.

 

"Remélhetőleg lesz néhány visszatérőnk" - kezdte.

 

"Aaron Wan-Bissaka tegnap már ott volt az edzőpályán. Arra számítunk, hogy jövő héten már Harry Maguire is visszatérhet a keretbe. És jók az esélyek arra is, hogy Rasmus Hojldunra is újra számíthatunk."

 

Jonny Evans és Marcus Rashford is megfelelő erőnléti állapotban voltak a City elleni lecserélésüket követően, hogy ott legyenek az Everton ellen végül 2-0-ra megnyert bajnoki kezdőcsapatában, bár előbbi az utolsó perceket már nem töltötte a pályán, helyére csereként Willy Kambwala állt be.

 

Omari Forson sérülés miatt nem lehetett tagja a Stolverkosok elleni meccsnapi keretnek, de további információkra csak a jövő hét második felében lehet számítani az ősi rivális elleni meccsel kapcsolatban.

 

 

Az utóbbi időben hiányzók potenciális visszatérése valószínűleg mosolyt csalnak majd Erik arcára, de a menedzser kitart amellett a véleménye mellett, hogy mindenképpen nehéz küzdelemre van kilátás, amelyre a Unitednek megfelelően fel kell készülnie.

 

"Ez egyértelmű. Ez egy hatalmas mérkőzés számunkra, amelyet már nagyon várunk" - tette hozzá.

 

"De a Liverpoolra is ugyanez lesz igaz és ők is nagyon fognak ránk készülni, mert ez egy nagyon fontos találkozó mindkét fél számára."

 

"Mi meg fogjuk tervezni, alaposan fel fogunk készülni. Ez egy derbi lesz, amelyen szeretnénk egyenrangú felek lenni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!