Friss hírek három sérülttel kapcsolatban

A Manchester United három középhátvédje került a hírekbe a héten, mivel különböző válogatott kerethirdetések történtek a közelgő szünet előtt.


Bár a figyelem kizárólag a Manchester United vasárnapi, Liverpool elleni hatalmas FA-kupa-negyeddöntős összecsapására irányul, természetesen néhány játékos rendelkezésre állása is kérdéses, hiszen Erik ten Hag a legjobb négy közé jutást tervezi a sorozatban.

 

Először is, Lisandro Martinez még nem áll készen arra, hogy térdsérüléséből visszatérjen, de csatlakozik az argentin válogatotthoz az Egyesült Államokban. A védő ott folytatja rehabilitációjának utolsó lépéseit, de az El Salvador és Costa Rica elleni mérkőzéseken nem léphet pályára.

 

Úgy döntöttek, hogy Lisandro számára előnyösebb lesz, ha a válogatott társaival edz, amíg visszanyeri a kondícióját, mintha Carringtonban maradna, ahol a jövő héten kevés játékos edz majd.

 

 

Harry Maguire bekerült az angol válogatott keretébe, mivel Gareth Southgate csapata Brazília és Belgium ellen készül.

 

Ötös számú játékosunk a Fulham elleni hazai meccs óta nem lépett pályára, akkor gólt szerzett a 2-1-es vereség alkalmával. Közel áll a felépüléshez, de várjuk Ten Hag sajtótájékoztatóját a mai nap folyamán, hogy kiderüljön, van-e esélye a hétvégén a Mersey-partiak ellen.

 

Jonny Evanst eközben nem hívták be Észak-Írország csapatába, akik Románia és Skócia ellen lépnek pályára. A hatalmas tapasztalattal rendelkező középső védő az elmúlt mérkőzéseken kisebb problémával küzdött, ezért a játékidejét gondosan kezelték. A klub, és hazája érdeke is az, hogy pihenjen egy ideig, hogy teljesen felépüljön.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!