Fernandes célba veszi a Wembley-t

Nem sokkal azután, hogy a Manchester United legyőzte a Liverpoolt egy FA-kupa negyeddöntős hullámvasúton, már tudtuk, ki vár ránk a legjobb négy között.


Az április 20-i hétvégén a Coventry Cityvel találkozunk a Wembleyben, az Égszínkékek kispadján pedig a United korábbi támadója, Mark Robins ül majd.

 

A Jürgen Klopp csapata elleni hihetetlen, utolsó pillanatban, hosszabbításban elért győzelmünket követően Bruno Fernandest arról kérdezték, hogy milyen veszélyt jelent majd a Championshipben szereplő ellenfelünk.

 

A Coventry szombaton hasonlóan drámai győzelmet aratott, a hosszabbításban kétszer is betalált a Wolverhampton Wanderers ellen a Molineux-ban.

 

"Az egy kemény meccs volt" - mondta nyolcas számú játékosunk. "Láttam néhány meccsüket, mert a séfem otthon Sunderland-szurkoló, így néha megnézek vele otthon néhány Championship-meccset."

 

"Szóval labdabiztos játékosaik vannak. Fizikailag nagyon nehéz ellenük játszani. Láttuk ezt a Wolves ellen. Három perc alatt nyerték meg a meccset, azt hiszem, a 97. és 100. percben, vagy valami ilyesmi. Szóval tudjuk, hogy mire számíthatunk, és nem lepődhetünk meg, hogy mivel készülnek majd."

 

"Ugyanazt kell tennünk, amit ma is tettünk, a futás vagy a küzdőszellem és minden terén, és aztán azt a minőséget, amit ma a 30 percben felvettünk, hosszabb időszakokra ki kell terjesztenünk."

 

 

Az FA-kupa az utolsó lehetőségünk, hogy trófeát szerezzünk ebben a szezonban, illetve Erik ten Hag csapata arra is törekszik, hogy a Premier League legjobb négy csapata között végezzen. Bruno szerint annak gondolata, hogy nem lesz lehetőségünk a történelmi trófea megnyerésére, a játékosaink fejében volt a Liverpool elleni mérkőzés előtt.

 

"Most azt mondtuk, hogy a szezon hátralévő részében a célunk az első négy közé kerülés, és az FA-kupa megnyerése" - mondta. "Mindent meg kell tennünk azért, hogy elérjük ezt a két célt."

 

"Többet nem tehetünk, de az FA-kupa nagy trófea ennek a klubnak, ennek az országnak. És szeretnénk bejutni a döntőbe."

 

"Tudjuk, hogy nehéz lesz, vannak jó csapatok az elődöntőben, de mindent meg kell tennünk, hogy bejussunk a döntőbe."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!