Két játékos is eltiltását tölti a hétvégi mérkőzésen

A Manchester United és a Brentford is nélkülöz egy-egy játékost eltiltás miatt a szombati Premier League-összecsapáson.


A szurkolóknak még egy kicsit várniuk kell arra, hogy Amadot újra akcióban láthassák, miután emlékezetes módon járult hozzá a Liverpool elleni 4-3-as diadalhoz az FA-kupa negyeddöntőjében.

 

Az elefántcsontparti válogatott játékos kései győztes találatára úgy reagált, hogy ünneplés közben levette a mezét, és John Brooks játékvezető második sárga lapot mutatott fel neki, miután öt perccel korábban már figyelmeztette.

 

Amad egymeccses eltiltása a következő hazai mérkőzésen lép életbe, nem pedig a sorozatban, így a Coventry City elleni elődöntőre a jövő hónapban a Wembleyben már rendelkezésre állhat.

 

Az elmúlt idényben az Égszínkékek elleni idegenbeli mérkőzésen szerzett gólt, amikor a Sunderlandnél kölcsönben szerepelt a Championshipben.

 

Eközben a Brentford menedzsere, Thomas Frank is egy játékost nélkülöz eltiltás miatt. Sergio Reguilon nyolc perc után piros lapot kapott a legutóbb a Burnley ellen 2-1-re elveszített mérkőzésen. A védő a Tottenhamtől került kölcsönbe a Méhekhez, miután korábban a Unitednél is szerepelt.

 

 

A hátvédnek egy mérkőzést kell kihagynia, és pech, hogy ez egy olyan meccs, amit nem szívesen hagy ki.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!