Onana: Bárhová megyünk, nyernünk kell

A Manchester United kapusa, Andre Onana csalódottan nyilatkozott a Brentford elleni szombati, 1-1-es döntetlenről a Premier League-ben.


Erik ten Hag Vörös Ördögei úgy tűnt, eleget tettek a létfontosságú három pont megszerzéséért, amikor Mason Mount a 96. percben meglőtte első United-gólját. Onana is többször hárított a mérkőzés során, de Kristoffer Ajer az utolsó pillanatokban bepöckölte a Brentford egyenlítő gólját.

 

"Szomorú vagyok, mert mi vagyunk a Manchester United, így nem számít, hogy ki ellen játszunk. Bárhová megyünk, nyernünk kell" - elmélkedett huszonnégyes számú játékosunk a klubsajtónak nyilatkozva a mérkőzés után.

 

"A végén leadtuk ezt a meccset. Fantasztikusan védekeztünk - nem ez volt a legjobb játékunk -, de a legfontosabb az volt, hogy nyerjünk. Szóval igen, ez nehéz."

 

Onana számára az egyéni teljesítményének minősége kevés vigaszt jelentett, tekintve, hogy a csapatnak nem lett három pontja, amit hazahozhatott volna Nyugat-Londonból.

 

"A legfontosabb a csapat győzelme" - mondta. "Jó, amikor hozzájárulsz a sikerhez, és győzelmet aratsz. Természetesen nem vesztettük el ezt a meccset, de az, ahogyan azt a gólt kaptuk, rossz mindannyiunknak, mert együtt vagyunk ebben. Együtt blokkoltuk a lövéseket és együtt hárítottunk. Ez nagyon nehéz."

 

 

"Vezetőként és tapasztalt játékosként felelősséget kell vállalnunk, és mindig pozitívnak kell maradnunk, mert ez a legnagyobb klub az országban. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, alázatosnak kell lennünk, és tudom, hogy együtt fogunk maradni, mert az elmúlt egy hónapban ezt tettük. Remélem, hogy a legjobb négy között végzük."

 

Bár Andre nem akart magára koncentrálni, a teljesítménye dicséretet érdemelt ki a MUTV szakértőjétől, és a United legendájától, Gary Pallistertől, aki megdicsérte a kapus fejlődését ebben a szezonban.

 

"[Ez] jó kapusteljesítmény volt Onanától, volt néhány jó mentése." - mondta a Vörös Ördögök korábbi védője."

 

"Nehéz kezdete volt az itteni pályafutásának, a fókusz és a reflektorfény Onanán volt. De az elmúlt hónapokban egyre erősebb és erősebb lett. Fontos mentéseket hajtott végre."

 

"Elhallgattatott jó néhány kritikust az elmúlt hónapokban, és ma este ő volt a meccs embere."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!