Antony ígérete a szurkolóknak

A Manchester United szélsője, Antony azt ígérte, hogy még több varázslatos pillanatot okoz majd, mert úgy érzi, hogy változtatott a dolgokon.


A 24 éves játékos kihagyta a szombati, Bournemouthban elért 2-2-es döntetlent, de a Liverpool elleni mindkét Old Traffordon lejátszott találkozón élénknek bizonyult, előbbi találkozón létfontosságú gólt szerzett, amivel a United bejutott az FA-kupa vasárnapi elődöntőjébe.

 

Legutóbb, a Chelsea elleni szerencsétlen, 4-3-as vereség alkalmával kezdett, és végigjátszotta a teljes 90 percet, amikor is varázslatos asszisztot adott Alejandro Garnacho második góljához, és tüske volt a Kékek hátvédjének, Marc Cucurellának az oldalában.


Antonynak saját bevallása szerint sem volt a legkönnyebb szezonja, és bár elismeri, hogy van még hova fejlődnie, a brazil válogatott játékos egyre jobb, ami az edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményét illeti.

 

"Nagyon elégedett vagyok a formámmal, minden nap nagyon keményen dolgoztam ezért" - mondta az MUTV-nek.


"Hónapok óta keményen dolgozom az edzéseken, így nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel, és remélem, hogy minden meccsel egyre jobb leszek."

 

"Tudom, hogy sok mindenben lehet még javulni, és ezen dolgoztam. Örülök, hogy látom, meccsről meccsre javulnak a teljesítményeim."

 

Az, ahogyan Antony két héttel ezelőtt felszabdalta a Chelsea védelmét, hogy Garnacho elé tálaljon, sokak lélegzetét elállította, egyesek "a szezon passzának" titulálták.
Ez minden bizonnyal az egykori Ajax-játékos egyik kiemelkedő pillanata volt a többször is félbeszakadt idényben, de most optimistán tekint a jövőbe.

 

"Még sok ilyen pillanatra számíthattok. Mint mondtam, az önbizalmam a kemény munkával tért vissza. Annak ellenére, hogy sok mindenen mentem keresztül, nagyon nehéz pillanatokon mentem keresztül."


"Változtattam a dolgokon már egy jó ideje. Fontos, hogy a helyzettől függetlenül folytatom a munkát. Örültem a Garnacho-féle asszisztnak, és biztosan sok jó dologra számíthattok még."

 

 

A brazil most már a Coventry City elleni, Wembleyben megrendezésre kerülő kupaelődöntőre tekint.


Antony tisztában van az esemény fontosságával, hiszen az elmúlt szezonban a nemzeti stadionban tett három látogatásunkból kettőn is játszott, és nem veszi félvállról az ellenfelet, de egymás után másodszor is döntőbe akar jutni.

 

"Egy ilyen történelmi stadionban elődöntőt játszani nagyon fontos - mondta. "Annak ellenére, hogy a Championshipben szerepelnek, tisztelnünk kell őket, hiszen nem véletlenül jutottak el egy FA-kupa elődöntőbe. Nagyon várom a mérkőzést és azt, hogy milyen jó lesz, tanulmányozni fogjuk az ellenfelet, hogy felkészülten teljesítsük a célunkat."

 

"Tudjuk, milyen fontos az FA-kupa, és nagyon fontos számunkra és a szurkolók számára is, hogy megnyerjük ezt a trófeát. Nagyon hálásak vagyunk a szurkolóknak a támogatásukért minden meccsen, mindig mögöttünk állnak. Tartozunk nekik ezzel a trófeával, mert minden nap támogatnak minket."

 

Antony jelentős szerepet játszott a Wembleybe jutásunkban, gólt és asszisztot szerzett a Newport County ellen a januári negyedik fordulóban. Természetesen aztán a Liverpool ellen egy kései gólt lőtt, amivel 2-2-re egyenlített, és hosszabbításra mentette azt a meccset.


Huszonegyes számú játékosunkat a második félidőben Erik ten Hag csereként küldte be, és azzal az érzéssel lépett pályára, hogy valami pozitív dolog fog történni.

 

"Életem végéig emlékezni fogok erre az érzésre" - tette hozzá. "A meccs előtt volt egy olyan érzésem, hogy valami jó fog történni, ezt még egy csapattársammal is megosztottam."

 

"Boldog vagyok, hogy egy fontos góllal segíthettem a csapattársaimat a győzelem megszerzésében. Nagyon emlékezetes nap volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!