Csapathírek a Sheffield meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United sérültjeivel kapcsolatban a Sheffield United szerdai, Old Traffordon rendezendő bajnoki vendégjátékát megelőzően.


A hétközi találkozóra nem sokkal a vasárnapi, emlékezetes Coventry City elleni FA-kupa elődöntőt követően kerül sor, amelyet azt követően sikerült megnyerni büntetőkkel, hogy az Égszínkékek 3-0-s hátrányból felállva egyenlítettek ki.

 

A drámai, Wembley-beli találkozón kezdőként pályára lépett manchesteri játékosok közül kettőnek is kérdéses a játéka a Pengék elleni összecsapáson, amelyet még márciusról halasztottak el.

 

Marcus Rashfordot a rendes játékidő hosszabbítását Amad váltotta csereként, míg Scott McTominay helyére egy mási saját nevelés, Omari Forson szállt be a kétszer tizenötperces hosszabbítás első félidejében és a két lecserélt játékos mindegyike versenyt fut most az idővel, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerüljön a a Premier League meccsre.

 

A fővárosból Bruno Fernandes és Alejandro Garnacho is problémával távozott, de ők várhatóan játékra alkalmas állapotban lesznek.

 

 

"Igen, Garnacho egy problémával küzdött, ezért kellett lecserélnünk a mérkőzés során, de egyébként rendben lesz" - kezdte Erik ten Hag keddi, hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Scott McTominay állapotát a mai nap folyamán kell megvizsgálnunk. Nagyon kérdéses a játéka. Marcus Rashfordé szintén és problémával küzdött Bruno Fernendes is, a kezénél. De szerintem vele számolhatunk."

 

"Tehát vannak még kérdőjelek a holnapi mérkőzés tekintetében."

 

Úgy tűnik, hogy a Vörös Ördögök sérülés hulláma nem akar csillapodni, Sofyan Amrabat, Willy Kambwala és Mason Mount ugyanis még a Wembley-beli megmérettetés előtt dőltek ki.

 

Mivel Jonny Evans, Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez és Luke Shaw sincsenek bevethető állapotban, így ismét Casemiro a legesélyesebb arra, hogy a védelem tengelyében szerepeljen, míg az akadémia neveltjei, Harry Amass, Louis Jackson és Habeeb Ogunneye pedig megőrizhetik helyüket a meccsnapi keretben.

 

Anthony Martial továbbra sem állhat rendelkezésre, de Andre Onana annak ellenére is játszhat majd, hogy vasárnap két sárga lapot is begyűjtött - egyet a rendes játékidőben, egyet pedig a büntetőpárbaj során. Ezeknek azonban nem lesz kihatásuk arra, hogy a jövőbeli bajnoki vagy kupamérkőzéseken szerephez juthat-e.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Sheffield United

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!