Onana: FA-kupa-győzelemmel hálálnánk meg a szurkolók támogatását

Andre Onana az FA-kupa elhódításával szeretné meghálálni a Manchester United hűséges szurkolótáborának egész szezonon át tartó támogatását.


A Vörös Ördögök szombaton a Wembleyben szeretnének bosszút állni az előző szezonban ugyanezen ellenfél, a Manchester City ellen elszenvedett döntőbeli vereségért, és győzelemre van szükségük ahhoz, hogy a következő idényre biztosítsák az európai kupaindulást.

 

Onana a vasárnapi, Brightonban aratott 2-0-s győzelemmel zárta első Premier League-szezonját, és figyelme most gyorsan az első nagy döntőjére terelődik, amit United játékosként játszik.

 

"Ez egy fantasztikus győzelem [a Brighton ellen], egy jó pillanat" - mondta a kapus a MUTV-nek az Amex Stadionban.

 

"Továbbra is keményen kell dolgoznunk, tovább kell mennünk. Örülök a csapattársaim kemény munkájának, nem volt könnyű egy nagyon jó ellenfél ellen. Most egy nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, a klub, a szurkolók, a csapattársaim számára, és számomra is, ez egy nagy döntő, így most már erre gondolunk."

 

A Sirályok ellen Lisandro Martinez február óta először lépett pályára, Raphael Varane pedig a kispadról tért vissza. Mivel más játékosok is visszatértek az edzésekre, Onana úgy érzi, ezek pozitív jelek a Wembleyben megrendezésre kerülő mérkőzés előtt.

 

 

"Ők nagyon fontos játékosok számunkra, és örülünk, amikor a pályán látjuk őket. Sokan már elkezdtek edzeni, így remélhetőleg szombaton mindannyian együtt leszünk a Wembleyben, mert mindenkire szükségünk van, minden játékosunkra, a szurkolóinkra, mert ez egy nagyon nehéz mérkőzés lesz."

 

Erik ten Hag csapata abban reménykedik, hogy a fővárosban egy nagy kihívást jelentő szezont sikerül lezárni - Onana szerint ez lesz a tökéletes módja annak, hogy megköszönjük a szurkolóinknak világszerte a rendületlen támogatásukat.

 

"Száz százalék, ez egy nehéz szezon volt számukra és számunkra is" - tette hozzá 24-es számú játékosunk.

 

"Ezt meg kell nyernünk értük, mert rengeteg kilométert utaznak, hogy szurkolhassanak nekünk, és mi érezzük őket. Mindig mögöttünk állnak, amikor hátrányban vagyunk, így innen nézve csak köszönetet mondhatunk nekik az idei támogatásukért."

 

"Nekem nehéz volt a rajt, és ők mögöttem álltak, szóval nagyon hálás vagyok nekik. Szombaton a Wembleyben fejezzük be, ott leszünk, és a végsőkig harcolni fogunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!